vineri, 26 octombrie 2012

Small Haul: Divers


            Hola,

     Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine si nu ati racit :). Dupa o saptamana de lupte crunte cu viroza mea respiratorie am inceput sa ma simt ceva mai bine...acum cand vin ploile.

    Astazi dis de dimineata m-am trezit cu o pofta anormala de a ma rasfata putin si pentru ca aveam nevoie de servetele am dat o mica fuga pana la cel mai apropiat hyper :) chiar daca nu era indicat acest lucru pentru stratul de pufosenie al portofelului meu. Asa ca m-am intors cu:

 

   Noua gama de oje de la Rimmel: Metal Rush. Mi-a fost greu sa aleg una sau maxim trei oje asa ca le-am luat pe toate. Cred ca stiti acel vechi proverb feminin: nu te poti decide? ia-le pe ambele :).

 

    BB Cream :). Deoarece inca mai sunt mucosila sefa mai am in unele dimineti o pofta nebuna de machiaj asa ca prefer un BB Cream in locul fondului de ten. Sunt destul de curioasa in privinta acestor doua produse noi (Garnier pentru ten gras si in sfarsit a aparut si la noi cel de la Garnier). Oja....e o poveste lunga dar mai pe scurt: de mult timp vroiam sa incerc ojele de la Alix Avien asa ca am ales o nuanta mai vesela de vara: 227.



  Deoarece saptamana aceasta am terminat de citit toate restantele la acest capitol am zis sa-mi refac stocul. Vroiam si "Amantul doamnei Chatterley" de D. H. Lawrence insa din pacate nu am gasit si aceasta carte. Cartile fac parte din colectia de la Jurnalul National: Carte de buzunar.


                                             Ce ati achizitionat in ultima vreme?

                                                         Kisses,
                                         Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. Oh, ce de lucrusoare! Sa le folosesti cu placere. Abia astept sa imi spui ce parere ai despre BB.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Voi incepe sa testez BB'urile imediat ce voi mai scapa de raceala :).

      Ștergere