joi, 18 octombrie 2012

Din revistele lunii...octombrie 2012 (part 2)



         Hola,

  Ieri am avut o zi plina si obositoare. Am avut treaba in oras cat a fost ziua de lunga insa a fost una destul de buna. Am reusit sa-mi rezerv biletele pentru o parte din concediul pentru anul viitor (voi merge pentru a treia oara in Potos - Insula Thassos, Grecia). Deabea astept sa incep pregatirile...voi pleca pe 1 iunie, da mai sunt cam 8 luni dar deabea astept :).

  La o statie de metrou am gasit doua reviste cu inserturi care ma tentau destul de mult inca de cand am auzit de ele. Nu am stat mult pe ganduri si am achizitionat:

   Marie Claire (cu pensula Yves Rocher pentru concealer la 12.90 lei):



  Revista contine urmatoarele mostre si cataloage/brosuri: catalog Douglas + catalog Depot 96 + catalog Fossil + mostra parfum Especially Escada + mostra parfum Givenchy Dahlia Noir + mostra serum Caudalie + mostra crema Vichy Idealia Pro

  Beau Monde Style (cu fard de obraz Maybelline Affinitone in nuanta 73 Pink Amber la 19.90 lei)





    Revista nu contine mostre sau brosuri. Mi-ar fi placut ca atat culoarea si  numele blush-ului sa fie la vedere deoarece ar fi fost mult mai usor sa ne alegem nuanta dorita. Initial am vrut alta nuanta insa imi place si aceasta.

  Inca nu am apucat sa rasfoiesc revistele. Prefer sa le pastrez pentru serile de week end cand prietenul meu se va uita la meciuri.

  Acum astept cuminte revistele pentru noiembrie :).



                                                  Kisses,
                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)


                                                        

2 comentarii:

  1. vai, ce repede iti faci planuri :))
    adevarul e ca as vrea si eu pot sa le fac din timp, dar nah, nu se poate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca am dublu motiv sa vina odata ziua copilului :)). Deabea am mai gasit bilete si pentru acea data. Chiar vroiam sa mergem din nou in Potos :).

      Ștergere