vineri, 3 august 2012

Project Pan :)



             Hola,

   De mult timp vroiam sa incep un nou Project Pan (pe care sper sa-l duc la bun sfarsit :) ) deoarece am destule produse pe care vreau sa le termin (in special oje :)) iar luna viitoare la revista Joy vor fi drept cadou oje care ma tenteaza). Momentan sunt mandra posesoare a 63 de sticlute colorate (oje) iar dulapioriul din baie a devenit neincapator pentru ele :(.

   Azi am avut putin timp liber si mi-am revizuit stocul de make up si cosmetice asa ca am profitat de ocazie si am ales cateva "condamnate". Nu voi include prea multe produse de make up deoarece le schimb destul de des sau acum pe canicula prefer sa nu ma machez :(.

  Referitor la colectia mea de ceaiuri...nu voi include nici o cutie insa as vrea sa termin din colectia de ceai negru :).

   Dar sa revenim la "condamnate":

 
 



   Exceptand crema cu protectie solara (review aici ) am incercat sa aleg produse despre care nu am scris pe blog :). Sunt cateva produse care imi plac destul de mult (voi reveni cu review-uri cat de curand posibil pentru fiecare produs in parte) pe care le-am inclus in acest Project Pan deoarece sunt cam pe sfarsite (nu trisez la acest PP ) dar le-am cam abandonat (nu stiu de ce) si ori vreau sa le recumpar ori sa le inlocuiesc cu altele de pe lista "neagra".

  Pe toata durata acestui PP sper sa reusesc sa achizitionez doar produsele de care chiar am nevoie si cateva prea mult dorite produse.


                                                         Kisses,
                                          Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

3 comentarii:

  1. Bafta!eu reusesc sa ma mentin ok si sa consum ce incep, dar la oje, i'm a bad girl!mi le fac o data la 2 zile si stiu ca e rau..nici nu vreau sa ma gandesc cate oje o sa strang:))

    RăspundețiȘtergere