duminică, 12 august 2012

Garnier - B.B. Cream



             Hola,

    Prima data am vazut acest produs in cateva tutoriale si review-uri pe YouTube :). Dupa cateva review-uri ale fetelor cu ten gras/mixt parca nu mai asteptam cu atata nerabdare sa apara si la noi :( iar dupa ce a aparut si la noi nu eram hotarata daca sa-l iau sau nu dar pana la urma nu am mai rezistat tentatiei si l-am achizitionat.

 

   Pret: aproximativ 25 lei

   Cantitate: 50 ml

  Ingrediente:



   Deoarece vara nu prea suport fondul de ten prefer sa folosesc o crema nuantatoare in loc de fond de ten cu putina pudra si rimel (basic make up).

  

   Ce este un BB Cream: "BB Cream sau Blemish Balm Cream este cel mai de succes produs de infrumusetare asiatic. Dar cum a devenit asa popular?
Formula acestei creme isi are originea in Germania, unde medicii dermatologi au folosit-o pentru tratarea pielii supuse interventiilor chirugicale avand rol de regenerare.
Actrite celebre din Coreea de Sud au inceput sa o foloseasca in scopuri de infrumusetare in felul acesta devenind o intreaga isterie in jurul BB Cream. Iar la putin timp dupa asta a cuprins si celelate tari asiatice ca Japonia si China, ca mai apoi acest curent sa se transmita si in Europa si America.

Ce efecte are BB Cream?

Din punct de vedere al efectelor, acesta crema este un balsam care hidrateaza si acopera petele de pe ten. Este mai mult o crema multifunctionala care are rol de acoperire si hidratare a tenului. Aceasta crema este adorata de milioane de femei datorita efectul sau natural pe care il are asupra tenului, oferiandu-i suplete si luminozitate.
BB Cream este un produs care promite a fi o buna baza de machiaj, poate inlocui cu succes un anticercan, acopera micile imperfectiuni si urmele de rozacee sau acnee are rol de hidratare si factor de protectie solara si cel mai importnat efect este cel anti imbatranire.

Cum se foloseste BB Cream?

Magia pentru care BB Cream este recunoscuta, este ca o poti purta fara fond de ten si da un efect natural de luminozitate a tenului. Ofera un finisaj stralucitor tenului si are o acoperire mica spre medie. Este recomandat sa nu mai folositi fond de ten, daca folositi BB Cream. Poate fi folosita in fiecare zi, efectul ei mentinandu-sepe tot parcursul zilei.
BB Cream a fost creata de doctorul Jart impreuna cu doctorul Boscia iar ingredientul principal al acestei creme este cyclopentasiloxane (siliconul) care are efect de netezire si lasa senzatia de ten matasos. In ultimul timp multe companii de cosmetice si-au imbunatatit colectia de produse cu acest tip de crema.
Acum BB Cream poate fi cumparata si de la companii ca Lancome, Clinique sau Garnier. Cei de la Garnier au fost primii care au lansat in gama lor de produse aceasta noua crema, si se bucura de un real succes. Din pacate se gaseste numai in trei nuante, iar daca te gandesti sa o testezi, iti recomand sa incerci o mostra mai inati." (sursa: aici )






   Am fost placut surprinsa de acest produs :).

   Pro & Cons:

  - este disponibil in doar 2 nuante (light si mediun)
 + are o consistenta usoara
 + este absorbit destul de repede de piele
 + se aplica destul de usor
 - lasa tenul putin uleios dar aceasta senzatie dispare destul de repede (folosesc pudra peste)
 + calmeaza si regenereaza tenul
 - nu incarca tenul
 - nu mi-a provocat alergii/iritatii/cojuri
 + uniformizeaza, ilumineaza, hidrateaza
 + contine SPF 15
 + acoperire: medie


         Sunt destul de multumita de acest produs si cu siguranta il voi recumpara (se gaseste si varianta pentru ten mixt spre gras :) ).

                                      Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                     Kisses,
                                                  Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. incearca si cealalta varianta,o sa ti placa mai mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il am trecut pe wishlist imediat ce termin crema nuantatoare de la Bioderma :).

      Ștergere