vineri, 10 august 2012

Bourjois - Mineral Deodorant + Verzorging




           Hola,


     Exceptand deo pentru sub brat nu prea folosesc deodorantele deoarece prefer parfumurile :). Am achizitionat acest deodorant impreuna cu un gel de dus Bourjois (ambele la 11 lei). Nu am avut mari asteptari  si ma gandeam ca o sa fie plin de pudra :(.




  Pret: in jur de 10-13 lei

  Cantitate: 150 ml

  Ce spun ei: "Mult mai multa eficiente naturaledatorita proprietatilor odorizante ale piateri acre si proprietatilor calmante ale apei de flori de portocal. Fara alcool, fara parabeni, fara sa lase urme. Testat dermatologic. Agitati bine inainte de fiecare utilizare. In caz de blocare clatiti difuzorul cu apa calduta." (sursa: ambalaj)





    Acest deo m-a surprins in mod placut deoarece nu contine pudra (gata cu petele albe de pe haine si piele). Nu mi-a provocat alergii/iritatii. Parfumul este unul fresh, placut, proaspat. "Puterea de pulverizare" este mare (acopera o zona destul de mare :)). Nu il folosesc ca si deodorant pentru sub brat ci doar ca si parfum. Il reaplic odata la cam 2 ore (uneori mai des alteori mai rar).

   Per total sunt multumita de acest deo. Daca ar fi sa-i dau o nota cred ca i-as da: 9.


                          Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                              Kisses,
                                           Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

4 comentarii:

  1. mie îmi place foarte mult..mi se pare foarte eficient pentru un deodorant fără aluminiu..eu am avut varianta roz care mi s-a părut foarte bună şi varianta verde care nu mi-a plăcut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E printre singurele deodorante fara pudra care sa miroasa chiar frumos. Partea proasta e ca acum ma tenteaza mai multe produse Bourjois :))

      Ștergere