marți, 18 decembrie 2012

Plafar - Ceai de mere si scortisoara



         Hola,

   Initial am vazut acest ceai in colectia unei bune prietene si cum nu am incercat nici un ceai Plafar pana atunci am pornit in cautarea lui. Dupa lungi cautari l-am gasit in Cora si Mega Image asa ca l-am achizionat fara sa stau prea mult pe ganduri si deabea asteptam sa ajung acasa ca sa-l incerc.



   Ma asteptam la un ceai natural cu un gust placut de mere cu scortisoara (mai mult de scortisoara pentru ca nu imi plac merele) dar are un gust de...plante. Asa ca timp de aproape o luna a stat uitat in spatele sertarului cu colectia mea de ceaiuri pana am achizitionat o noua cutie de ceai de echinaceea iar de atunci l-am combinat in fiecare seara cu un pliculet de ceai de echinaceea si putin zahar.



   Cutia contine 20 de pliculete ambalate individual cu snur si cartonas.



   Imi place "cum se deschide cutia pentru fiecare pliculet":



   Ingrediente: fructe de mar, scortisoara, frunze de ceai verde, flori de iasomie, iarba de roinita, iarba de menta, iarba de lamaie, fructe de fenicul, radacina de lemn dulce.

   Pret: aproximativ 8 lei

   Cantitate: 40 gr

  Ce spun ei: "Sa ne lasam cuceriti de gustul incomparabil al ceaiului de mere si scortisoara pentru a ne regasi starea de bine si un aliat puternic in starile de raceala si gripa, stres, dar si in drietoterapie." (sursa: ambalaj)

   Nu cred ca voi recumpara prea curand acest ceai deoarece vreau sa mai termin din colectia actuala si deja am o lista destul de lunga pentru urmatoarele achizitii dar ma tenteaza si alte ceaiuri Plafar.


                                        Ati incercat acest ceai sau alt ceai Plafar?

                                                               Kisses,
                                             Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

  

Un comentariu:

  1. nu am incercat acest ceai dar am incercat unul cu mar si scortisoara de la Vedda si mi-a placut tare mult. Am scris si pe blog despre el daca vrei sa citesti mai multe..
    nu e la pliculet ci se vede continutul si il folosesc cu infuzor.. :)
    ai putea sa il incerci.. poate iti va placea mai mult

    te pup!

    RăspundețiȘtergere