vineri, 28 decembrie 2012

Haul: Yves Rocher



           Hola,

    Mos Craciun si-a amintit si de ultimele doua comenzi Yves Rocher :). Le-am primit cu o mare intarziere dar ma bucur ca le-am primit cu bine si intregi :).

    Azi va arat una dintre ele iar urmatoarea maine sau duminica.




   Pe lista am adaugat: gel de dus revigorant cu aloe vera, gel de dus cu violete, crema de maini cu arnica (2 bucati), sapun gel pentru maini cu lavanda, sampon pentru stralucire, sapun gel pentru maini cu Ylang - Ylang si un mini set de crema pentru ten de zi si de noapte Anti age global.

   Drept cadou pentru buna purtare Mos Craciun a mai adaugat:



   Un set pentru mani si un ceas (probabil a stiut ca mi s-a terminat bateria de la ceas si ca am pierdut pila si "instrumentul torturii" pentru cuticule).




 
     Voi reveni cat de curand posibil cu review-uri pentru fiecare produs in parte (pentru samponul pentru stralucire si crema de maini gasiti review pe blog).


                                 Ce ati comandat ultima data de la Yves Rocher?

                                                              Kisses,
                                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

5 comentarii:

  1. Buna Mihaela!
    Imi poti spune cum este ceasul? Potrivit pe mana, largut? Eu sunt cam subtire la incheietura si ma gandesc sa nu imi fie prea larg..
    Dar setul pentru manichiura? Este ok? As vrea sa-l iau cadou pentru cineva, dar nu am gasit prea multe pareri despre el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Setul de mani inca nu l-am testat. Cred ca am dat acea comanda mai mult pentru suport (mi se pare practic in vacante).
    Ceasul inca nu l-am purtat deoarece tot timpul le agat in pulovere sau in bluzele cu maneca lunga. In schimb le port foarte mult vara :). Eu am bratul mic/subtire asa ca o sa trebuiasca sa-l ridic mai sus pe brat fata de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru raspuns :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru ce. Imi pare rau ca nu prea le-am incercat/testat dar am prea multe ustensile de mani. pupu

      Ștergere