marți, 17 iulie 2012

Seriale :) + probleme RDS



           Hola,

     Azi in sfarsit sunt mai bine dispusa....motivul: in sfarsit putina racoare afara :). Nu mai am rabdare pana la iarna. Deabea astept sa ninga si sa plec la munte pentru cateva zile cu zapada :).

    De ceva timp vroiam sa va intreb ce seriale urmariti si ati recomanda (exceptand cele istorice :)) dar am cam renuntat la idee deoarece  cred ca deja stiti de...sa le numim "problemele" dintre RDS si VPLAY . Am incercat orice, de la a ascunde sursa mea de acces la internet pana la EMule, dar degeaba.
    De ceva timp, aproximativ o luna, nu pot accesa site-ul VPLAY (nu mi se incarca serialele). Deja ma astept sa nu mai am acces pe torenti & co.
    Nu stiu cine e de vina dar m-am cam saturat de toate problemele. Am inceput sa caut o alta companie pentru internet si sper sa pot avea acces si la posturile mele preferate de la tv ("suita" Discovery (World, TLC...) ) si sa nu mai am probleme cu celebrul mesaj: "canalul este codat sau nu este disponibil" (am sunat la ei, am primit vizita oamenilor RDS fara nici un rezultat favorabil mie) din moment ce eu platesc abonamentul pentru acele programe. M-am cam saturat de acele programe unguresti care incep sa apara din ce in ce mai multe si nu au nimic interesant.


  Dar sa revenim la oile noastre :).

   Momentan urmaresc doua seriale: Gossip Girl si Pretty Little Liars. Cand eram in facultate in loc sa invat pentru examene (in sesiune) preferam sa urmaresc seria "The Tudors" :).

  Pentru ca sunt rea nu va povestesc despre serialele pe care le urmaresc ( Gossip Girl si Pretty Little Liars ) deoarece in caz ca le urmariti nu vreau sa va spun...cine este A sau GG :)).

 
                             Ce seriale urmariti? De unde le downlodati?


                                                Kisses,
                            Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

5 comentarii:

  1. Buna:*
    Am auzit pe multa lume plangandu-se de Vplay din cauza celor de la RDS.Noroc ca eu nu am probleme.
    Iti recomand cateva seriale la care eu m-am uitat si mi-au placut foarte mult:One tree hill;Grey`s Anatomy;Hellcats;Vampire Diaries;90210;Drop Dead Diva...sper sa te ajute:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru recomandari :), ma tenteaza Vampire Diaries.
      Pentru week end tocmai mi-am downlodat prima serie din "Game of Thrones" :)

      Ștergere
    2. Iti recomand The vampire diaries cu cel mai mare drag. Eu nu sunt cu acest gen, vampiri si chestii care nu exista insa m-a captivat serialul in asa fel incat am inceput sa citesc si cartile care nu au legatura cu serialul insa..e super. Mdaa e mult mai relaxant sa urmaresc un serial in timpul sesiunii.:))
      Iti mai recomand Cougar Town si How i met your mother au 20 de minute si te inveselesc.

      Ștergere
  2. Exista un fan club pe facebook " RDS cenzureaza Vplay..poate daca ne adunam mai multi,or realiza si astia de la rds ca nu e normal ce fac ei ..suntem in 2012 nu 89:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imediat ce ajung acasa de la munca o sa intru si pe facebook :). Thanks

      Ștergere