miercuri, 27 martie 2013

Seriale + Update



        Hola,


    Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine si ca ati ramas inzapeziti. Azi este ultima zi la munte din acest concediu...si deja imi e dor de munte. Am fost impreuna cu cativa prieteni si prietenul meu la Bran si am vizitat putin din Brasov (Biserica Neagra, Turnul Alb, Piata si strada Sforii).

    Mi-a placut foarte mult Brasovul. Ma asteptam sa fie mai mic. Mai aveam si alte obiective pe care am vrut sa le vizitam in acest oras istoric dar din pacate frigul si-a spus cuvantul. Sper ca la vara sa revin pentru o zi si sa vizitez si restul obiectivelor de pe lista :).

   De cateva zile vroiam sa intreb de unde downlodati seriale sau pe ce site-uri le vedeti? Am terminat "Desperate Housewifes" si ultimul sezon din "Pretty Little Liars" si am inceput sa urmaresc "The Vampire Diaries" (sunt pe la jumatatea sezonului 2). M-am saturat sa tot dau refresh pe www.99o.ro si dupa 5 minute sa se blogheze, pe www.vplay.ro desi imi arata ca ar fi toate sezoanele din "The Vampire Diaries" nu pot vedea acest sezon :(. Pe torenti slave sanse la share.


                                   
                                                            Kisses,
      
                                       Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

    

5 comentarii:

  1. Miha, eu ma uit de pe torente.Sunt la zi cu toate serialele si le iau fie de pe isohunt, fie de pe filelist.eu nu ma uit niciodata de pe site-uri online
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot pentru recomandare. Site-urile mi-au scos peri albi in ultima vreme. Pupu

      Ștergere
  2. Da, pe isohunt gasesti la toate serialele si este foarte bine ca acum iti poti lua tot sezonul odata pentru ca le gasesti deja la "pachet" :). Foarte buna alegerea cu The vampire diaries!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri am descarcat tot sezonul 2 si am vazut cam 3 episoade consecutiv. Multumesc

      Ștergere
  3. si eu ma uitam inainte pe vplay la Pretty Little Liars, dar acum urmaresc pe site-ul serialeonlinesubtitrate, cred ca asa se numeste :)

    RăspundețiȘtergere