miercuri, 27 martie 2013

Balea - Crema pentru maini cu Urea



        Hola,

    *Postare programata!

     Am achizitionat crema intr-un set (daca nu ma insel la sfarsitul verii trecute) impreuna cu un gel de dus si o crema de corp. Pretul setului a fost de 20 lei. Nu stiu sigur daca se mai gaseste setul in magazine. Oricum le puteti achizitiona si separat.



   Din cate am inteles este pentru piele uscata...ei bine mainile mele sunt mai tot timpul mai uscate decat desertul asa ca deabea asteptam sa termin cele 2 creme de maini pe care le aveam deja incepute ca sa pot testa crema.

   Ingrediente: aqua, urea, ethylhexyl stearate, flycerin, cetaryl alcohol, dicaprylyl ether, butyrospermum parkii butter, sodium lactate, dimethicone, phenoxyethanol, pentarythrityl distearate, panthenol, tocopheryl acetate, sodium stearoyl glutamate, parfum, carbomer, methylparaben, ethylparabem, sodium hydroxide, lactic acid, butylparaben, isobutylparaben, propylparaben, benzyl alcohol, coumarin.

   Acest produs se gaseste numai in magazinele DM.

  Gramaj: 100 ml

   Ambalajul este din plastic putin gros iar capacul se inchide la fel de bine de fiecare data. Are o consistenta usoara, intra repede in piele, este nevoie de o cantitate mica de produs, nu pateaza hainele.
 
  

   Nu contine coloranti. Parfumul este atat de subtil incat deabea daca se simte. Dar din pacate nu este destul de hidratanta pentru mainile mele uscate. Pe moment lasa pielea catifelata insa pielea se usuca destul de repede. Ca sa ma faca sa o recumpar: mi-ar fi placut ca hidratarea pielii sa reziste pentru mai mult timp.

  Dar ce este Urea: este un "produs" natural si este produs de corpul nostru si al mamiferelor. Participa la cateva "proceduri" interne: eliminarea excesului de nitrogen sau in ajutorul sistemului care retine apa, responsabila de presiunea sangelui in corp. Corpul omenesc elimina urea prin transpiratie si fecale (dar in sine ea este solida, nu are miros, nu este toxica si incolora). Urea poate fi creata chimic si in laboratoare deci nu e nevoie ca cineva (om sau animal) sa sufere pentru a obtine aceasta substanta. Previne pierderea de apa prin piele. Insa mai are o proprietate destul de utila: poate afecta celulele pielii (astfel incat sa promoveze scalarea lor). Este destul de utilizata in cosmeticele hidratante, in tratamentul bolilor de piele cum ar fi de exemplu hiperkeratoza (ingrosarea pielii), dermatita, eczeme, psoriazis, etc. Principala diferență în aceste aplicații, este concentrația de uree. O crema hidratanta cosmetica concentratia de uree va fi mai mică de 5%. Pentru utilizări medicale pentru creme de piele au concentrații între 20% și 40%, întrucât există tratamente foarte agresive pentru unghii, de exemplu, folosind creme cu 50% uree.


      Daca o recomand: DA
      Daca o voi recumpara: DA (o voi folosi impreuna cu alte creme de maini sau o amestec cu putina glicerina)


                             Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                          Kisses,
                                           Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu