vineri, 29 martie 2013

Oriflame - Crema corp Volare



      Hola,

  Nu am testat multe produse Oriflame (nu mai am reprezentant de foarte mult timp) dar din acele cateva produse pe care le-am testat pot spune ca de fiecare data cand rasfoiesc catalogul online mi-as face o lista destul de lunga de produse pe care le-as testa.



   Desi nu imi place forma ambalajului (este din plastic) mi se pare destul de practic pentru calatorii (de obicei il pun pe fundul gentutei de cosmetice ca sa nu se verse). Capacul se infileteaza la fel de bine ca la inceput. Este practic dar prefer ambalajele sub forma unui tub (gen parta de dinti) deoarece chiar daca am mana mica de multe ori aproape ca imi ramane blocata.



  Ingrediente: aqua, ethylhexyl stearate, cetearyl alcohol, gllycerin, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, parfum, phenoxy ethanol, butyrospermum parkii butter,pentaerythrityl distearate, imidazolidinyl urea, sodium polyacrylate, dosium stearoyl glutamate, xanthan gum, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, eugenia caryophyllus oil, ferula galbaniflua oil, CI 47005, CI 16035.

  Cantitate: 250 ml

  O folosesc mai mult dimineata dupa dus. Are o textura usoara. Hidrateaza pielea dar nu pentru mult timp (trebuie reaplicata pe timp de zi). Este absorbita destul de repede de piele. Nu pateaza hainele. Nu lasa acea pelicula grasa pe piele. Hainele nu se lipesc de corp. Ori m-am obisnuit eu cu mirosul ori aceasta crema miroase exact ca o crema normala fara parfum (poate impreuna cu parfumul sau deodorantul se simte mai bine parfumul cremei).

   Daca o recomand: merita incercata
   Daca o voi cumpara: probalbil

                                   
                                    Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                               Kisses,
                                       Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)
                                           
  
 
  
  

2 comentarii:

  1. Dar de ce nu te faci chiar tu reprezentant :) comanda minima este de 70 de lei plus 23% discount la aceasta valoare. Eu pentru mine m-am facut si sincer imi place mult mai mult sa imi iau 2-3 produse la cateva campanii si mult mai ieftin.

    M-au atras mereu aceste creme insa nu le-am incercat pentru ca le prefer pe cele "normale" insa daca as avea si parfumul cred ca s-ar completa perfect.

    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer ma cam tenteaza dar nu cred ca voi face comenzi lunar. Iar toti pe care ii stiu sunt deja "infestati cu virusul contagios si fara cura Yves Rocher". Tocmai am "imprumutat" un ruj de la ei de la matusa mea pentru testare (hi hi hi).

      Ștergere