vineri, 22 martie 2013

Oriflame - Apa de toaleta Ice



        Hola,

    Am primit acest parfum de la mama. L-a achizitionat de la un "stand" Oriflame de la metrou. Initial l-a cumparat pentru ea insa a fost luat cu "imprumut" pana la ultima picatura.



   Pret: 20 lei

   Cantitate: 30 ml

   Nu stiu exact ce pret are in catalog. Din pacate nu mai am reprezentant Oriflame si profit cat pot de mult atunci cand gasesc un "stand" (deabea astept vara ca sa vizitez "standul").

   Ingrediente: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZOPHENONE-2, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CITRONELLOL, CI 17200, CI 42090

   Ce spun ei: "Incantator de proaspata, apa de toaleta Ice reuneste prospetimea dura a notelor ozonice cu delicata fantezie florala intr-o aroma indrazneata si seducatoare
Un iz misterios de mosc confera un plus de atitudine, perfect pentru femeia indrazneata, al carei mister seduce." (sursa: aici )


    

Piramida parfumului

Varf Note
grapefruit mandarina note de apa
Mijloc Note
frezie trandafir pepene
Baza Note
mosc ciclama 

  
Ice de Oriflame este un parfum Floral Acvatic de dama. Ice a fost lansat in anii 2000's. Notele de varf sunt grapefruit, mandarina si note de apa; notele de mijloc sunt frezie, trandafir si pepene; Notele de baza sunt mosc si ciclama.  (sursa: aici ).

     Am folosit aceasta apa de toaleta aproape toata iarna. Imi plac parfumurile florale insa sa nu fie dulci. Miroase atat de placut. Mirosul imi aduce aminte de o florarie plina de diverse flori si copacei (lamai, mandarine). Ambalajul este din sticla transparenta iar capacul din plastic. Nu mi-a provocat alergii sau iritatii. Nu mi-a patat bluzele :). Singurul minus e: nu rezista prea mult pe piele si trebuie reaplicat pe parcusul zilei.

    

                                  Ai incercat acest produs? Daca da ce parere ai?

                                                             Kisses,
                                          Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

 

3 comentarii:

  1. L-am avut si eu si mi-a placut mult!
    Eu il gasesc mult mai potrivit pentru vara, fiind foarte fresh :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. l-am avut de 2 ori si mi se pare super ok pentru pretul pe care-l are.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu as vrea sa-l recumpar la vara :). Mai am putin si il termin pe acesta :( dar cred ca o sa-l pastrez pentru...cand se indreapta vremea.

    RăspundețiȘtergere