vineri, 29 martie 2013

Haul: de concediu :)


             Hola,

 *Postare programata.

   Iata ce se intampla atunci cand am concediu imediat dupa ziua de salariu si prima: un haul mai mare :)). Inainte de a pleca in concediu am achizitionat cateva prostioare insa in concediu parca m-au atras ambalajele de la prostioare.

  Deoarece aveam nevoie urgent de un saculet pentru costumul de baie am gasit la Decathlon saculetul mult dorit :). Plus o sacosa si un dispozitiv pentru masaj.



  Preturi: aproape 15 lei saculetul pentru costum de baie (seamana cu acele sacosi care se strang in corpul buburuzei cand nu ai nevoie de ele) iar la sacosa si dispozitivul pentru masaj...la urmatoarea vizita.

   In Carrefour am gasit 3 produse cosmetice pe care vroiam sa le incerc inca de cand au aparut/vazut prima data.



   Preturi: fond de ten Revlon PhotoReady 40 lei, oje magnetice Alix Avien 10 lei fiecare, Astor Perfect Stay 20 lei.

  Nuante: ojele AA (01 gri, 02 maro, 06 roscat si 07 albastra), Astor lip tint 103 Rosewood Blush.

  Aveam nevoie de un sampon si un tratament pentru par dar in ambalaj mai mic. Stiam ca am vazut in DM ceva de genul si oricum vroiam sa incerc sampoanele marca proprie. Ei bine aici am depasit limita bunului simt!!!



    Am achizitionat: Miss Sporty Dr Balm (nuantele 3, 2 si 5) la 9 lei fiecare, Balea balsam buze cu Urea (5,70 lei), sampon Balea pentru hidratare cu mango si aloe vera 3,50 lei, Balea sampon pentru volum cu cirese si iasomie la 3,5 lei, Balea Professional Sampon reparare si ingrijire pentru par castaniu 4 lei, Balea Professional cura pentru par regenerare si hidratare 4,50 lei, Balea crema de ingrijire cu unt de shea 9 lei, Balea crema soft cu aloe vera 9,30 lei si Balea crema de corp Sunny Peach 11 lei.

     Langa hotel (Wolf din Bran) este un Mega Image destul de mare si plin de prea multe tentatii. Am reusit sa fiu cuminte dar am achizitionat cateva ceaiuri pe care nu le-am gasit in Bucuresti :).



   Fiecare a fost in jur de 7 lei.


    Acum sper ca pentru o vreme (cat mai lunga) sa stau cuminte si sa achizitionez doar ce am nevoie. Nu am uitat de Project Panul meu de primavara, nu l-am abandonat si nu am de gand sa-l abandonez pana nu termin macar primele "condamnate".


                                         Ce ati achizitionat in ultima vreme?

                                                         Kisses,
                                      Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

   

 

8 comentarii:

  1. Cum sunt balsamurile Miss Sporty Dr Balm ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am testat foarte putin. Dar din cat am apucat sa le testez pot spune ca incep sa-mi placa prea mult: nu usuca buzele, sunt slab pigmentate, miros frumos (un parfum fin)... Le poti testa in DM (e singurul loc unde am gasit testere).

      Ștergere
  2. Numai produse interesante! Sa te bucuri de ele! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac foarte mult produsele de la Balea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac :). Acum ma tenteaza si produsele de make up dar pentru o vreme stau cuminte.

      Ștergere