sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Lotiune tonifianta contra caderii parului cu ardei iute ( Cosmetic Plant)

      Deoarece imi cade parul (mai rau ca un sarpe care naparleste) am tot incercat diferite produse insa aproape fara nici un rezultat pozitiv :(. Dupa ce am vazut acest produs in brosura de la DM am zis sa-i dau o sansa si nu imi pare rau :).

  

   Descrierea produsului: “Loţiunea alătură celor şase extracte tinctura de ardei iute cu rol de activare a circulaţiei sanguine. Stopează căderea părului şi tonifică scalpul datorită acţiunii principiilor active din plante cu efect benefic în microcirculaţie. Accelerează regenerarea celulară. Are efect antiinflamator şi antipruriginos. Se pulverizează zilnic, dimineaţa şi seara, la rădăcina părului şi se masează scalpul. Evitaţi contactul cu ochii!”


  Ingrediente:

Aqua, Alcohol denat., Arctium Lappa root extract, Urtica Dioica (Nettle) extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) extract, Equisetum Arvense extract, Juglans Regia (Walnut) leaf extract, Betula Alba leaf extract, Capsicum Frutescens fruit extract, Salicylic acid, Resorcinol, Menthol, Parfum, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
 O folosesc in fiecare dimineata si seara ( plus dupa ce imi spal parul). Dupa cateva zile am observat ca nu mai umplu cada de fire de par, cand il pieptan nu mai ramane pieptanul plin de fire de par...me so happy. A fost printre primele produse cosmetice pe care le-am luat cu mine in concediu :). 

  Este destinata parului gras si normal. La inceput credeam ca o sa-mi ingrase si mai rau parul insa nu a fost asa. 

   Cantitate: 150 ml 

  Pret: intre 8,50 lei ( aici ) si 12 lei (magazine/hyperuri). 

  De pe ambalaj mai aflam: "Stopeaza caderea parului si tonifica scalpul datorita actiunii principiilor active din urzica, rozmarin, coada calului, frunze de nuc, mesteacan, radacina de brusture si fructe de ardei iute cu efect benefic in microcirculatie. Accelereaza regenerarea celulara. Are efect antiinflamar si antipruriginos." 


  A se evita contactul cu ochii.

    Daca il recomand: DA
    Daca il voi recumpara: DA

    Ati incercat acest produs? Ce parere aveti?


                                    Kisses,
                  Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii: