vineri, 28 ianuarie 2011

Giveaways

     Blogosfera e plina de premii asa ca postarea e binevenita. O noua lista cu giveaway-uri.

   Sigina a implinit un anisor in blogosfera, ocazie cu care vrea sa ne "rasplateasca" pentru fidelitate, oferindu-ne 3 premii. Pentru detalii click aici. La multi ani, Sigina, sa scrii in continuare, ca mie una tare imi place:X. Giveaway-ul se va încheia vineri, 11.02.2011, la ora 21.00.



      Adyna09    ofera 2 premii constand in cosmetice naturale.







    Aveti timp la dispozitie sa lasati comentarii pana miercuri, pe data de 2 februarie 2011 la ora 23:59, iar castigatoarele vor fi alese joi cu ajutorul random.org.

Adela Sirghie  premiaza 7 fete norocoase cu cate 2 produse Ivatherm la alegere (un demachiant si o crema).




In seara de 8 februarie vom avea sapte castigatoare, alese prin tragere la sorti. Fetele din Bucuresti vor fi invitate la sediul Ivatherm sa isi ridice personal premiile, iar castigatoarele din afara capitalei- vor primi cadoul la adresa indicata, prin curier.
Va urez succes tuturor!

Camelia ne cadoriseste cu o mini-pudra Laura Mercier.




Giveawayul va fi deschis 9 zile si 3 ore (asta e gramajul pudrei) din momentul postarii, iar castigatoarea o voi anunta pe data de 7.02 (in functie de numarul de participari, voi decide metoda de alegere a castigatoarei). Pot participa si cele ce nu urmaresc oficial blogul cu conditia sa lase o adresa de mail la sfarsitul postarii pentru a putea fi identificate in cazul in care castiga. Nu voi lua in calcul comentariile care nu nominalizeaza produsul care face diferenta si nu aduc argumente pentru alegerea facuta.

Antonia ofera Trusa 10 blush-uri.






Concursul incepe azi 24 ianuarie si se termina pe 14 februarie ora 23.59.
Astept un e-mail din partea castigatoarei cu un review al trusei, iar acest e-mail va fi postat pe blog pentru transparenta totala.


Regulile fiecarui giveaway le gasiti pe blogurile cu pricina, doar trebuie sa dati click pe numele fiecarei fete care detine blogul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu