marți, 23 februarie 2016

Cien (LIDL) - Balsam par Provitamin


          Hola,

   Deoarece una din prietenele mele stia ca sunt in cautarea balsamului de par preferat mi-a recomandat acest produs. Pentru ca am incredere in ea i-am ascultat recomandarea iar la urmatoarea vizita in magazinul LIDL l-am si achizitionat.

  Image and video hosting by TinyPic

  Acum vreau sa incerc si restul balsamurilor si sampoanelor de la Cien :).

*Cien este o marca propie de produse care se gaseste doar in LIDL.

  Pret: aprox. 6 lei

  Cantitate: 300 ml

  Ce spun ei: "Balsamul cu provitamine Volume & Style creat special pentru parul fin si lipsit de vitalitate ofera parului vizibil mai mult volum si il face sa para mai bogat, ofera stralucire vizibila si faciliteaza pieptanatul, hraneste, protejeaza si intareste firul de par de la radacina pana la varf." (sursa: ambalaj)

  Ingrediente:

   Image and video hosting by TinyPic

  Specific mie, initial am fost destul de sceptica. Dar m-a atras copacul si pala de aer de pe fata ambalajului. Binenteles si parfum fin si placut.

  Pro:

  + are un parfum placut
  + pretul
  + este foarte cremos
  + lasa parul moale si placut la atingere
  +/- parul mi se ingrasa la fel
  + este nevoie de o cantitate mica de produs
  + capacul se inchide la fel de bine indiferent de cate ori il deschid doar pentru a mirosi produsul

  Imi place sa folosesc orice balsam sau masca de par inainte de sampon. Deoarece parul meu este destul de fragil si fin, binenteles lipsit de volum si gras, daca folosesc dupa sampon acest tip de produs imi turteste si mai rau parul.

  Desi promite sa ofere volum (nu cred ca exista inca pe piata, oriunde in lume, gama de produse pentru ingrijirea parului care sa-mi ofere volum) parul meu este la fel de lipsit de volum. Oricum parul meu, asa cum am spus putin mai sus, este destul de pretentios. 

 Singurul minus ar fi pentru acele persoane care nu au un magazin LIDL in apropiere/oras si intra destul de greu in posesia produselor din marca propie Cien.

   Daca il recomand: DA
   Daca il voi recumpara: DA


                           Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                     Kisses,        
                                Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. Si eu am folosit multa vreme balsamurile lor, dar cele cu albastru. Cred ca erau pentru par degradat, nu sunt sigura, dar mi-au placut super mult. Pe acesta nu l-am incercat. Pupici!

    RăspundețiȘtergere