miercuri, 23 aprilie 2014

Panten - Balsam pentru par subtire Aqua Light



             Hola,

      Am gasit acest balsam pentru par la promotie: la un produs achizitionat am primit cadou o spuma pentru par Pantene (le-am achizitionat prin februarie). Deoarece aveam nevoie de un nou balsam pentru par subtire practic mi s-a lipit de mana si a trebuit sa-l iau acasa :).

 Image and video hosting by TinyPic

     Ingrediente: aqua, stearyl alcohol, cetyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, benzyl alcohol, parfum, dicetyldimonium chloride, glutamic acid, bis-aminopropyl dimethicone, peg-2m, disodium edta, propylene glycol, panthenol, panthenyl ethyl ether, citric acid, butylphenyl methylpropional, linalool, hexyl cinamal, limonene, magnesium nitrate, silica, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, bht, metylisothiazolinone.

   Cantitate: 200 ml

    Inca de la prima utilizare a devenit balsamul de par preferat. Are o textura cremoasa care nu incarca parul. Ambalajul este confectionat dintr-un plastic mai gros. Capacul se inchide la fel de bine indiferent de cate ori il deschid pentru a mirosi produsul. Se indeparteaza destul de usor. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Are un parfum placut, fin care se mentine pe par.


   Daca il recomand: DA
   Daca il voi recumpara: DA

                   

                                               Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                    Kisses,
                                                  Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)
 

Un comentariu: