luni, 28 aprilie 2014

Pantene - Sampon Aqua Light



             Hola,

     Vroiam un sampon accesibil ca pret care sa curete parul, fara prea mult efort, de: sampon uscat, fixativ si spuma. Dupa lungi studieri a fiecarui sampon de pe raft am zis sa-i dau o sansa si de atunci il folosesc de fiecare data cand am parul imbacsit de alte produse.

  Image and video hosting by TinyPic

   Ingrediente: aqua, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, citric acid, sodium citrate, chloride, sodium xylenesulfonate, parfum, cocamide mea, sodium chloride, sodium benzoate, tetrasodium edta, peg-60 almond glycerides, glycerin, butylphenyl methylpropianol, panthenol, panthenyl ethyl, ther, guar hydroxypropyltrimonium chloride, linalool, hexyl cinnamal, limonene, benzyl salicylate, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone.

  Cantitate: 250 ml

  Inca de la prima utilizare a devenit samponul meu preferat. Chiar daca aveam parul plin de fixativ si sampon uscat s-a descurcat destul de bine doar cu o singura samponare. Nu este nevoie de o cantitate mare de produs, are un parfum placut, fin care ramane pe par. Ambalajul este din plastic putin gros, capacul se inchide destul de bine indiferent de cate ori il deschid. Are o consistenta groasa. Nu incarca parul. Nu usuca parul. Este un sampon pentru par subtire.

    Daca il recomand: DA
    Daca il voi recumpara: DA


                                         Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                    Kisses,
                                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu