miercuri, 30 aprilie 2014

Ce am terminat luna aceasta...aprilie 2014 (partea 2)


               Hola,

     V-am aratat aici ce am mai terminat luna aceasta.

   Aproape ca a mai trecut o luna. De fiecare data cand va arat ce am terminat imi dau seama cat de repede trece timpul ( in timpul lunii sunt ca un titirez si nu am timp nici sa respir, cateodata mi-ar fi placut ca noaptea sa fie mai lunga).

   Dar sa trecem la oile acestei postari. Luna aceasta am terminat 11 mostre, 10 produse full size si 3 cutii de ceai (exceptand prima postare de empties de aceasta luna).

 Image and video hosting by TinyPic

   Demachiant pentru ochi cu extract de musetel Yves Rocher: review aici
   Dischete demachiante Auchan: review aici
   Gel de dus Avon Senses Be Randiant: in afara de parfum este la fel ca si celelalte geluri de dus din gama Senses. Are un parfum placut, curata pielea, nu usuca pielea.
   Servetele demachiante Balea cu ulei de migdale si vitamina E: love them, demacheaza destul de bine, nu usuca pielea, nu m-au usturat ochii. Daca le mai gasesc cu siguranta le voi recumpara.
  Servetele intime Floralys cu musetel: nimic nu urasc mai mult decat o toaleta fara hartie igienica. Sunt ok. Singurul minus este ambalajul: ca sa pot ajunge la servetele a trebuit sa tai intr-o parte "plicul" si sa il tin intr-o cutie pentru a nu se usca servetelele.
   Lumanare parfumata Glade: daca nu ma insel trebuia sa miroasa a fructe. Parfumul nu prea se simte.

 Image and video hosting by TinyPic

    Sampon pt volum Yves Rocher: l-am recumparat si cu siguranta il voi recumpara. Nu prea ofera volum insa lasa parul destul de curat.
     Parfum Comme Une Evidence Yves Rocher: nici nu stiu cate sticlute am terminat pana acum. Imi place cum miroase, rezista pe piele, nu mi-a provocat alergii sau iritatii.
    Exfoliant ten Gerocossen: review aici
    Crema pt maini Oriflame Nature Secrets: review aici

Image and video hosting by TinyPic

   Am terminat toate mostrele din casa :). Singurele care m-au convins sa achizitionez varianta full size sunt: So Elixir Purple (parfum Yves Rocher), CC Cream de la Elmiplant, parfumul Cerisier en fleurs de la Yves Rocher si crema pentru ten Nivea Q10.

   Image and video hosting by TinyPic

   Am lasat la sfarsit ce e mai interesant: am mai terminat inca 3 cutii de ceai :). Dintre care doua cutii de ceai negru (Dukat - Earl Grey si Express - ceai negru)  si un ceai de fructe (Natura - ceai de fructe de padure aromatizat).


                                                                     
                                             Ce ati terminat luna aceasta?

                                                            Kisses,
                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu: