marți, 29 aprilie 2014

Auchan - Dischete demachiante impregnate



          Hola,

    Cand trebuie sa-mi fac bagajul pentru concediu sunt adepta lucrurilor care ocupa putin spatiu si doar esentialul. Atunci cand am aflat pentru prima data de dischetele demachiante impregnate cu demachiant am mai taiat un produs de pe lista :).

   Dupa ce am cautat prin diferite magazine am gasit aceste dischete demachiante in Auchan. Sunt marca propie (se gasesc doar in Auchan).

 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

   Cutia contine 30 de dischete demachiante subtiri.

 Image and video hosting by TinyPic

   Ce spun ei: "Dischete din microfibra impregnate elimina toate tipurile de machiaj. Impregnate cu emulsie de aloe vera curata si catifeleaza in profunzime. Testat sub control oftalmologic." (sursa: ambalaj)

  Ingrediente:

    Discheta demachianta: 60% coton, 25% microfibres de PES, 15% PES
    Lotiunea demachianta: aqua, cetearyl isononanoate, ceteareth-20, cetearyl alcohol, aloe bbarbadensis leaf extract, glyceryl stearate, glycerin, phenoxyethanol, coceth-7 ppg-9 lauryl glycol ether, parfum, ceteareth-12, cetyl palmitate, benzoic acid, peg-40 hydrogenated castor oil, dehydroacetic acid, sodium hydroxide, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium sulfite.

   Pret: aproximativ 10 lei

   Pentru machiajul de zi cu zi folosesc cateva produse cu o textura usoara: CC Cream, pudra, bronzer, blush, fard pleoape, rimel si ruj. Pentru a indeparta aceste produse folosesc 2 dischete si chiar fac o treaba buna. Doar la rimelul rezistent la apa trebuie sa insist putin. Nu le-am testat cu un fond de ten de genul Colorstay deoarece cred ca as folosi prea multe dischete.

   Ambalajul este din plastic alb transparent. Capacul se inchide destul de bine. Au un parfum fin, discret care nu prea imi place. Sunt destul de bine impregnate, nici sa curca demachiantul in cutie dar nici ca ultimele sa se usuce destul de repede. Sunt destul de rezistente adica nu se rup destul de usor.

    Daca le recomand: merita incercate
    Daca le voi recumpara: da (mai ales pentru calatorii)


                                     Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                         Kisses,
                                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. Nici nu stiam ca exista asa ceva in Auchan. Si eu chiar pandesc produsele marca proprie. M-ai facut curioasa. Pupici!

    RăspundețiȘtergere