marți, 19 noiembrie 2013

Noutati de la Farmec



           Hola,

     Nu stiu cum si de ce dar mereu il ajut pe Mos Craciun sa-mi aduca cadouri mult dorite. Asa se intampla si acum: cei de la Farmec tocmai au lansat o noua colectie. O noua colectie (Farmec Collection) pentru iarna si sarbatorile de iarna.

  "Farmec Collection este o gamă extrem de culori “schimbătoare”, adaptate tendinţelor de sezon primavară-vară și toamnă-iarnă. Nuanțele vor fi moderne, astfel încât manichiura va deveni un accesoriu fashion propriu-zis.
 
 
Venim în întâmpinarea iernii cu 7 nuanțe noi, “de gheață” care vor completa perfect ținutele de sărbătoare sau vor fi magia serilor alături de prieteni.
  • Wilted Rose și Hot Wine Punch sunt nuanțele agreabile pentru această toamnă târzie într-o atmosferă cu aromă de ceai fierbinte
  • Dă unghiilor tale un efect glaciar cu noile culori Cozy Raincoat, Pumpkin Pie și Muddy Boots
  • Pentru seara de revelion vei avea deja primul accesoriu: lacurile Joyful Elf și Silent Night care te vor ajuta să devii cu adevărat „Queen of the night”
 
Agită bine recipientul înainte de aplicarea lacului pe unghii. Aplică lacul într-un strat sau două, în funcţie de intensitatea dorită. La refacerea manichiurii şi pedichiurii nu uita să tratezi unghiile cu Loţiunea pentru unghii cu vitamina B5.

Atenţie! Setările monitorului (contrast, luminozitate, intensitate) pot influenţa nuanţa culorilor."

     (sursa: aici )

  Aici puteti vedea nuantele: click here

  Imi e greu sa aleg o nuanta insa printre preferate se numara: Muddy Boots, Wilted Rose si Silent Night. 


                             Care e nuanta preferata din noua gama Farmec?

                                                            Kisses, 
                               Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu