marți, 12 februarie 2013

LIDL Time


         Hola,

   Tocmai m-am intors de la LIDL :). La prima ora am studiat oferta/brosura de pe site si cum aveam drum pana la ei am mai adaugat cateva lucruri pe lista.



  Nu am putut rezista tentatiei. Initial il aveam pe lista doar ceaiul relaxant dar pana la urma mi s-au lipit de mana toate cele 4 variante.



  Am cautat acest ceai negru timp de 2 saptamani in mai multe magazine...rezultatul = nu il mai aveau. Iar azi l-am gasit intamplator impreuna cu alte sortimente de ceaiuri din gama Deluxe. Deabea astept sa-l incerc maine de dimineata (in seara asta vreau sa fac biscuiti pentru ceai).



  Nu aveam neaparat nevoie de sosete dar sunt foarte pufoase, simpatice si pe talpa au inimioare de silicon anti-derapante.



  Inca de data trecuta mi-a ramas gandul la ele iar cum am terminat minicolectia de ceaiuri de la prietenul meu nu am stat mult pe ganduri.



  Doua pachete de servetele umede (preferatele mele) si calciu efervescent pentru mama.



  De fapt am luat 3 pungi cu bomboane. Lipsesc cele mentolate (cu pinguini pe ambalaj).

  Am mai luat cateva prostioare si mancare. Mi-ar fi placut sa am un LIDL mai aproape de casa. Deoarece metroul nu are statie aproape trebuie sa astept RATB-ul iar autobuzul vine destul de greu.


                      Ce ai achizitionat ultima data de la LIDL?

                                                      Kisses,
                                      Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. ai o adevarata colectie de ceaiuri, mie imi plac mult alea de la vedda, mi le cumpar din kaufland. din lidl mi-am luat o oglinda, aia cu 5x pe o parte/marire.

    RăspundețiȘtergere