luni, 19 ianuarie 2015

Nivea - Unt de buze Original



                   Hola,


       De ceva timp vreau sa va vorbesc despre acest "unt de buze". Din punctul meu de vedere nu prea seamana cu un unt de buze ci mai degraba cu un balsam de buze.

    Image and video hosting by TinyPic 

    Ce spun ei: "Formula hidratanta a untului de buze Nivea Original cu tehnologia Hydra IQ contine Unt de Shea si Ulei de Migdale, si ofera buzelor tale o hidratare intensiva si ingrijire de durata. Formula sa delicata calmeaza si reduce aspectul uscat al buzelor, si reface echilibrul de hidratare pentru buze senzational de moi si catifelate. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic." (sursa: ambalaj)

   Ingrediente: cera microcristallina, paraffinum liquidum, polyglyceryl-3 diisostearate, butyrospermum parkii butter, ricinus communis seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, aqua, glycerin, glyceryl glucoside, bht, CI 77891.

   Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic 

    Cantitate: 19 ml

   Pret:  aprox. 11 lei

   Mult timp a stat ascuns in cutiuta destinata balsamurilor de buze deoarece nu imi place sistemul de aplicare (trebuie intrudus degetul in recipient). De aceea nici nu o sa-l iau vreodata cu mine in geanta. Asa ca prefer sa-l folosesc numai seara inainte de culcare. Ambalajul este confectionat dintr-un metal (cred ca aluminiu) rezistent. Capacul se inchide destul de bine. Nu are parfum. Nu are culoare. Are o textura destul de cremoasa, se aplica destul de usor. Puterea de hidratare...este ok. Ofera buzelor un luciu placut.

   Singurele minusuri pe le-am gasit pana acum sunt: ambalajul deoarece nu am mereu la indemana o pensula pentru aplicarea rujului sau unde sa ma spal bine pe maini si mi-ar fi placut sa hidrateze buzele mai mult (poate m-am obisnuit cu Carmex sau crema Baby Love de la DM).


                                     Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                 Kisses,
                               Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu