sâmbătă, 5 iulie 2014

Balea DM - Sampon uscat



              Hola,

      Am cumparat acest produs (daca nu ma insel in toamna) pentru a face o mica comparatie cu celalalt sampon uscat care se gaseste la DM. Dupa cateva utilizari ma tot chinui sa-l termin dar fara nici un rezultat.

  Image and video hosting by TinyPic

   Cantitate: 200 ml

  Ingrediente: butane, propane, aluminiun starch octenyl-succinate, alcohol denat, aqua, distearyldimonium chloride, isopropyl alcohol, parfum.

  Pret: aproximativ 10 lei

  Se utilizeaza destul de simplu: agitati bine recipientul, il pulverizati pe fiecare suvita de par in parte, asteptati sa se usuce (nu stiu exact cat dureaza pentru ca de obicei cat astept sa se usuce ma machez) si masati bine pana dispare pudra alba sau incaruntirea brusca.

   Nu poate fi folosit in locul samponului deoarece inlatura sebumul doar pentru o singura zi. De obicei il folosesc dimineata iar seara neaparat trebuie sa-mi spal parul (daca nu a doua zi sunt ca o fabrica de ulei pe doua picioare).

   Are un parfum placut proaspat fin. Daca fumati sau stati intr-un mediu unde se fumeaza destul de mult nu cred ca o sa scoata tot mirosul de tutun din par. Nu ofera volum.

   Daca ar fi sa aleg dintre aceste doua sampoane uscate cu siguranta nu l-as alege pe acesta deoarece acesta nu e la fel de concentrat ca celalalt iar parul se ingrasa mult mai repede de la acesta.


                                       Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                      Kisses,
                                               Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu