miercuri, 19 februarie 2014

Avon Care - Crema de maini si unghii cu glicerina calciu si vitamina E



            Hola,

    Acest produs a asteptat cuminte sa-i vina randul sa vi-l prezint ca aproape l-am terminat. Mai am pentru o aplicare sau maxim 3.

Image and video hosting by TinyPic 

   Ingrediente: aqua, glyceryl stearate, mineral oil, glyceryn, cetyl alcohol, dimethicone, phenoxyethanol, parfum, disodium edta, methylparaben, calcium PCA, tocopheryl acetate, rosa centifolia flower extract.

  Cantitate: 100 ml

  Nu voi mai experimenta cu cremele de maini. Dupa ce voi termina rezervele (3-4 tuburi neincepute) voi achizitiona doar cele care au dat rezultate bune. Deoare fie iarna fie vara mainile mi se usuca destul de repede. De multe ori mi s-au crapat atat de rau de parca chinuiam o pisica.

  Pro & Cons:

 + hidrateaza pielea
 + are un parfum placut: de trandafiri
 + este nevoie de o cantitate mica de produs
 + intra destul de repede in piele
 + nu mi-a provocat alergii sau iritatii
 + este foarte putin grasa (ca si textura)

  Din cate am observat cei de la Avon schimba destul de des parfumul acestei creme. In ultima brosura (Campania 3) este cu magnolie roz.

   Daca o recomand: DA
   Daca o voi reachizitiona: DA


                                                                       Kisses,

                                                  Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

4 comentarii:

  1. Ma duc la baie sa ma spal pe maini, apoi ma gandesc: "Ia sa ma dau putin cu crema de maini", care e Avon Care, exact in ambalajul acesta. Dupa aceea, ma asez in fata calculatorului, si caut blogurile pe care le citesc de obicei. Ce vad la tine: review la crema cu care tocmai ma dadusem :)) Mie imi plac mult cremele de maini Avon Care, o am si pe aceasta si pe cea cu unt de caco in momentul de fata. Cea cu unt de cacao e mai usoara, ca si consistenta, dar ambele sunt hidratante. Eu prefer cremele de maini Avon Care pentru ca intr-adevar imi hidrateaza pielea! Nu imi place mirosul celei in ambalaj albastru, mi se pare ca seamana cu mirosul de aracet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tenteaza cea cu cacao. Sunt de acord cu tine cremele Avon Care sunt destul de bune si au un pret accesibil.

      Ștergere
  2. buna! am ajuns pe blogul tau cautand surse de cumparat vaselina Balea, nu o mai gasesc nicaieri! si mi-a placut mult sa o folosesc pentru "de toate". O mai folosesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aproape am terminat-o. O folosesc mai mult primavara si vara. :)

      Ștergere