vineri, 31 ianuarie 2014

Ce am terminat luna aceasta...ianuarie 2014


       Hola,

   It's that time of the month again. :) Luna aceasta se poate spune ca nu am fost cuminte deoarece am terminat doar 8 produse :(.

 

  Ceai Celmar de afine: de obicei impart aceasta cutie de ceai cu mama. Imi place mai ales seara. L-am recumparat si cu siguranta il voi recumpara.

  Ceai Babcia Jagoda de fructe cu gust de zmeura: cu siguranta il voi recumpara daca il voi gasi si in Bucuresti.

  Cub efervescent Yves Rocher: miroase placut. Nu a vanilie, asa cum scrie pe ambalaj, dar a ceva placut. Imi place sa le folosesc seara dupa o petrecuta afara in frig.

  Crema Revicel anticelutica cu ardei iute si alge marine: cu siguranta o voi recumpara.

  Crema de corp Volare Oriflame: nu o voi recumpara. Are o textura usoara, intra cat de cat repede in piele. Dar lasa o pelicula lipicioasa pe piele si nu imi place parfumul.

  Gel de dus Dazzling Avon Sensses: love it. L-am recumparat si cu siguranta il voi recumpara atata timp cat il gasesc in brosura. Are un parfum placut care ramane pe piele.

  Sprai de corp Slip Into... Avon: imi place cum miroase. L-am folosit impreuna cu parfumul. Singurul minus e ca nu prea rezista pe piele.

  Mascara Deborah Balck + Long: nu se intinde, nu ofera acele picioruse de paianjan, rezista toata ziua pe gene. Nu stiu daca o voi recumpara deoarece se usuca destul de repede.



                                      Ce produse ai terminat luna aceasta?

                                                                    Kisses,
                                             Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. Nici eu n-am mai terminat asa multe ca altadata, m-am lasat pe o ureche cu aplicarea lotiunilor de corp, iar machiajele nu se consuma asa usor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele de machiaj se termina cel mai greu. Mai ales cand ai 4 fonduri de ten si 5 BB Cream-uri incepute. Acum incerc sa stau deoparte de produsele de machiaj ca sa pot termina stocul de acasa :).

      Ștergere