vineri, 23 martie 2012

Vichy - Purete Thermale 3 in 1

  
    Este un produs 3 in 1, adica: lapte demachiant, lotiune tonica si demachiant ochi intr-un singur produs. Eu ii contrazic: pentru mine nu functioneaza, in nici un caz, ca si lotiune tonica. Il folosesc doar pentru a indeparta fondul de ten. L-am primit cadou la achizitionarea unui fond de ten Vichy.





  Pret: depinde de varianta (cea de 100 ml se da cadou la cumpararea unui fond de ten), cea de 200 ml costa intre 46 si 55 de lei, depinde de unde o cumperi. Mai este o varianta de 300 ml, dar e mai putin intalnita la noi)


  Ce spun ei:


 


   Pro & Cons:
+ este pentru toate tipurile de ten, dar este testat doar pe piele si ochi sensibili
+ este non comedogen
+ contine apa termala
+ este un produs dermatocosmetic
+ imi place ambalajul
+ are un parfum subtil
- are o consistenta destul de lichida





  Cum il folosesc eu: aplic o catitate mica pe toata fata (exceptand zona ochilor) si masez bine dupa care il indepartez cu ajutorul unei dischete demacheante. Deoarece lasa o pelicula putin grasa dupa demachere prefer sa imi spal tenul.


   Per total imi place acest produs, isi face treaba ok insa nu cred ca il voi recumpara.




                                     Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?


                                                                 Kisses,
                                                        Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. Vai, eu l-as cumpara daca ar fi mai ieftin. Mie mi se pare ca este cel mai bun demachiant din cate am incercat pana acum, trag de el sa nu se termine pentru ca mi se pare minunat. Nu imi lasa pelicula grasa pe ten motiv pentru care eu personal nu il spal dupa ce il utilizez, nici nu mi se pare atat de lichid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din acelasi motiv nu prea l-as recumpara. Pentru mine cel mai bun demachiant sunt: lotiunile micelare (le poti gasi si la oferta: 2 la pret de 1).

      Ștergere