luni, 1 decembrie 2014

Blogmas Day 1: Haul LIDL si DM



                   Hola,

    Mi-am propus ca in luna decembrie sa scriu cel putin o postare :). De aceea toata luna va exista in titlul fiecarei postari "Blogmas Day...". Cred ca stiti ce inseamna Blogmas. Deoarece nu m-as simti confortabil sa filmez ce fac in fiecare zi (la fel ca si youtuberii pe care ii urmaresc pe Youtube) prefer sa va scriu un mic review, sa va arat o oja care imi place sau sa va arat ultimele achizitii. Sper sa reusesc sa scriu cel putin o postare pe zi :).

     Incep luna cadourilor prin a va arata ce am achizitionat in ultimele zile din cateva magazine.

     Din LIDL am achizitionat aproape intreaga gama cu ulei de masline. Am mai folosit 2 produse (gelul de dus exfoliant si gelul pentru curatarea tenului) din aceasta gama iarna trecuta daca nu ma insel. Daca nu ma insel au schimbat ambalajul.

  Image and video hosting by TinyPic


      De la stanga la dreapta si de sus in jos: sampon 7 lei, crema balsam pentru corp 12 lei, crema hidratanta pentru ten 10 lei, gel pentru curatarea tenului 7 lei si gel exfoliant de dus 7 lei. 

    Ma tenteaza si uleiul pentru masaj din aceasta gama (15 lei).


      Cred ca o sa incep sa ocolesc DM'ul. Acum sper sa nu gasesc iar brosura in cutia postala...sau o voi ruga pe mama sa "faca curat" in cutia postala si sa nu imi mai aduca pliantele. Aceste doua produse le-am achizitionat cat timp l-am asteptat pe prietenul meu.

  Image and video hosting by TinyPic

     De la stanga la dreapta: fond de ten Rimmel Lasting Finish in nuanta 103 True Ivory si crema de maini Orea cu migdale si merisor.


                                     Ce ati achizitionat in ultima vreme?

                                                        Kisses,

                                 Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. arata foarte bine captura ta, noi fetele si tentatiile, oricat ne-am feri tot ni se lipeste manuta de ceva

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2014/11/giveway-de-mos-nicolae.html

    RăspundețiȘtergere