marți, 2 decembrie 2014

Blogmas Day 2: Farmec - Crema contur ochi cu ulei de argan



                Hola,

      Initial ma gandeam sa scriu despre ce am terminat luna trecuta dar datorita vremii de afara as prefera sa va arat o crema de ochi. Deoarece am ochii foarte sensibili prefer sa folosesc o crema de ochi de doua ori pe zi.


Image and video hosting by TinyPic

     Ce spun ei: "Zona din jurul ochilor este mai expusa actiunii agresive a diferitilor factori nocivi si ca urmare mult predispusa la formarea ridurilor, necesitand o ingrijire speciala. Uleiul de Argan este recunoscut pentru excelentele sale proprietati de emolienta, catifelare si hranire a pielii. Contribuie la estomparea ridurilor si confera pielii elasticitate. Ajuta la restabilirea ph-ului natural al pielii, regenereaza pielea prin revitalizarea functiilor celulelor, prevenind imbatranirea precoce, cauzata de poluare, fumat, expunerea excesiva la soare, este deosebil de util in tratarea pielii uscate. Vitamina A ca adaos suplimentar constituie un antioxidant natural eficient, contribuind la combaterea imbatranirii cutanate datorate radicalilor liberi: linii fine si riduri, scaderea tonicitatii, pierderea luminozitatii si stralucirii tenului." (sursa: ambalaj) 

    Ingrediente: aqua, caprylic capric triglyceride, glycerin, cetearyl alcohol, ceteareth-20, glyceryl stearate, isopropyl myristate, stearic acid, argania spinosa kernel oil, polyacrylamide, c13-c14 isoparaffin, laureth-7, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfum, retinyl palmitate, metylisothiazolinone, edta, bha.

  Image and video hosting by TinyPic


   Are textura unui gel putin mai gros de culoare alba. Se aplica destul de usor si este absorbita destul de repede. Este nevoie de o cantitate mica de produs. 

  Image and video hosting by TinyPic

   Cantitate: 15 ml

   Pret: aprox. 10 lei

   Imi place forma tubului (este confectionat dintr-un plastic alb) dar si faptul ca "aplicatorul" ne ajuta sa dozam cantitatea necesara de produs.  Se gaseste destul de usor (in super si hyper marketuri). Nu prea am observat evolutia ridurilor si a cearcanelor deoarece nu cred ca exista pe piata un astfel de produs. Este un produs pentru tenul uscat. Nu lasa o pelicula grasa in jurul ochilor. Nu am avut probleme cu aplicarea fondului de ten peste.

  
   Daca o recomand: DA
   Daca o voi recumpara: DA



                                       Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                    Kisses,
                                              Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu