vineri, 28 martie 2014

Balea - Sampon uscat spray



            Hola,

    Deoarece nu am mai gasit acest sampon uscat la DM si aveam nevoie de unul am zis sa-i dau o sansa si acestui sampon uscat.

Image and video hosting by TinyPic  

   La inceput nu prea mi-a placut. Imi ingrasa parul si mai rau, parca nu ma mai spalasem pe cap de secole. Dar dupa mai multe incercari de a ne imprieteni incetul cu incetul incepe sa se apropie de celalalt sampon uscat de la DM. Prefer sa-l folosesc o data pe saptamana cand sunt prea lenesa sa-mi spal parul si nu incerc sa-mi fac un obicei din a-l folosi des.

   Cantitate: 200 ml

   Ingrediente: butane, propane, aluminum starch octenyl-succinate, alcohol denat, aqua, distearyldimonium chloride, isopropyl alcohol, parfum.

  Pret: aproximativ 8 lei

   Il folosesc exact cum scrie pe tub: il pulverizez la radacina parului de la aproximativ 20 cm, il las sa se usuce si dupa aceea masez putin parul ca sa dispara pudra.

  Singurul si marele minus este ca de fiecare data cand il folosesc trebuie sa-l folosesc langa o fereastra larg deschisa deoarece ma invaluie in prea mult praf/pudra si ma sufoca.

   Daca ar fi sa aleg unul dintre aceste 2 produse de la DM cu siguranta as prefera sa dau 4-5 lei in plus si sa-l achizitionez pe cel cu verde. Deoarece isi face mai bine treaba iar parul nu se imbacseste la fel de repede. Cand il folosesc pe cel verde pot amana si cu doua zile sa ma spal pe cap insa cu acesta imediat ce ajung seara acasa.


                                             Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                         Kisses,
                                                  Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. pana acum nu am testat nici un sampon uscat, dar vreau sa il incerc pe cel de la Tiggi despre care am auzit numai lucruri bune. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand tanjesc dupa un sampon uscat... dar cum produsele Balea nu au aparut inca la Iasi, imi pun pofta in cui momentan.
    Te astept si pe la mine.
    www.diversitate.com

    RăspundețiȘtergere