vineri, 29 aprilie 2011

Boots Baby Lotion

Acest review va fi unul scurt pentru ca ador aceasta lotiune.




  Dupa cum se poate vedea si din poza am terminat primul "flacon". Zilele acestea il voi achizitiona si pe al doilea. Se gaseste doar in farmaciile Sensiblu.

  Cantitate: 300 ml
  Pret: eu am dat in jur de 13 lei (o sa trec luni sa verific pretul)

   Ce spun ei: Lotiune de curatare pentru bebelusi. Produs testat clinic. PH echilibrat. Nu contine lanolina. Cu un ph echilibrat si care indeparteaza eficient toate impuritatile retinute de tegumente de-a lungul zilei. Formula non-grasa, protejeaza delicat si catifeleaza pielea. Este suficient de delicata pentru a putea fi folosita si ca demachiant. Potrivita pentru bebelusi dar si pentru tine.
   
    Utilizare: masati usor, cu blandete, in special dupa baie, in fiecare zi. A se feri de actiunea directa a caldurii.  

   Ingrediente: Aqua, paraffinum liquidum, hydrogenated vegetable glycerides citrate, carbomer, methylparaben, tetrasodium EDTA, potassium hydroxide, pargum, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, dipropylene glycol

    Ce spun eu: Are un parfum usor, delicat care persista pe piele. Nu este grasa. Eu o folosesc in special dupa baie. Catifeleaza pielea. Nu pateaza hainele. Eu aplic o cantitate mica in palma cu care masez usor. Intra destul de repede in piele. Hidrateaza. Ca demachiant nu am folosit-o...poate data viitoare.

      

      Voi ati incercat aceasta baby lotion? Ce parere aveti despre ea?

                                         Kisses,
                                       Mihaela 
                      (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. Nu am folosit lotiunea asta :) De fapt e prima data cand aud de ea si sincer sunt curioasa sa stiu cum e. Pana acum nu am folosit nimic pentru bebelusi, in afara de lotiuni de protejare impotriva razelor solare. Din ce spui tu, nu e deloc scumpa... Am sa o incerc si revin cu impresii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Andra sper sa-ti placa si tie. Nu am mai intrat de ceva timp in Sensiblu...sper ca nu au scumpit-o :-s. :)

    RăspundețiȘtergere