vineri, 25 septembrie 2015

Cien Med - Crema hidratanta ten cu ulei de masline           Hola,

    
    Cand am vazut pentru prima data in brosura de la LIDL ca va aparea aceasta crema pentru ten cu masline am asteptat cuminte ziua (ei schimba ofertele lunea si joia) si desi am fost aproape la prima ora nu am gasit aceasta crema.

   Spre marea mea fericire aceasta gama, Cien Med cu masline, a reaparut dupa ceva timp in magazine.

   Image and video hosting by TinyPic 

   Deoarece aveam o presimtire ca o sa gasesc destul de greu macar un sigur produs din aceasta gama am preferat sa vad daca am vreo sansa sa le gasesc inainte de a pleca spre munca. De data aceasta am avut noroc. Ma asteptau cuminti pe rafturi.

   Cantitate: 75 ml

   Ingrediente:

  Image and video hosting by TinyPic 

    Pret: aproximativ 10 lei

   Ce spun ei: "Crema se aplica zilnic pe pielea curata, pe fata, gat si decolteu si se maseaza usor. Produs testat dermatologic." (sursa: ambalaj)

  Ambalajul este asemanator unui tub de pasta de dinti/crema maini. Este confectionat dintr-un plastic mai gros. Capacul nu se inchide la fel de bine dupa mai multe utilizari.

  Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic 

  Are o consistenta destul de grasa. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Se aplica destul de usor. Nu mi-a provocat alergii sau iritatii. Dimineata lasa o pelicula putin grasa pe ten. Contine SPF 15 ceea ce o face a fi o crema ideala pentru primavara vara. Intra destul de repede in piele.

  Am preferat sa o folosesc noaptea deoarece, dupa cum bine stiti, am tenul mixt spre gras si nu mi s-a parut ideala ca sa o folosesc ca si o baza de machiaj.

  Daca o recomand: DA
  Daca o voi recumpara: DA


                          Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                         Kisses,
                                      Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu