luni, 3 septembrie 2012

Yves Rocher - Pure System - gel dezincrustant pentru curatarea tenului



           Hola,

    Initial nu am avut asteptari prea mari de la acest produs. Din toate produsele pe care le-am achizitionat de la YR fie mi-au placut fie nu mi-au placut. Nu am gasit nici un produs care sa pot spune, dupa ce l-am terminat ca a fost un love/hate.

   Cand am ales sa comand acest produs auzisem doar ca ar fi buna gama, doar atat si nimic mai mult asa ca am mers mai mult la nimereala.

 

  Cantitate: 125 ml

  Ingrediente:



  Pret: 29 lei (dar il puteti gasi si mai ieftin)

  Ce spun ei:

 (click pe poza pentru a fi marita)


   Parerea mea:

  Il folosesc zilnic dupa demachere. Curata destul de bine tenul. Are o consistenta putin asemanatoare cu a unui gel dar este destul de cremos iar partuculele exfoliante sunt mici si fine dar isi fac treaba. Mi-a redus punctele negre de pe nas si intre sprancene si daca este folosit cu regularitate ajuta la prevenirea lor. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Se inlatura destul de usor cu apa calda. Nu mi-a provocat alergii sau iritatii. Tenul mi s-a ingrasat in mod normal. Lasa tenul neted si catifelat. Nu mi-a uscat pielea. Nu contine sapun sau parabeni :).


    Daca il recomand: DA
    Daca il voi recumpara: DA


                     Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                        Kisses,
                 Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com


5 comentarii:

  1. Sunt dependenta de gelul acesta, imi place la nebunie, si imi place si lotiunea tonica din aceeasi gama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru tenul meu e cel mai bun exfloiant din cate am incercat pana acum. Cand o sa-l recomand o sa adaug si lotiunea tonica. Multumesc pentru recomandare.

      Ștergere
  2. Si mie mi-a placut gelul, i-am facut si eu un review. :)

    http://wanna-love06.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine imi da si mie un sfat,cum se folosesc in ce ordine.eu le am pe cele 3 de la YR ,lotiunea ,gelul dezincrustant si blemish lotion.Am 20 de ani si nu am mai folosit pana acum fiindca nu am avut probleme cu tenul,cum se aplica si tot ce trebuie facut ca sa fie ok.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere