joi, 20 septembrie 2012

Vichy - Apres Soleil



         Hola,

    Probabil o sa va ganditi si o sa vreti sa-mi spuneti: Miha vara a trecut, posibil ca strandurile s-au inchis iar la mare nu prea mai merge sa stai sa te bronzezi. Am vrut sa scriu inca de pe la inceputul verii cateva randuri despre acest produs dar a fost sechestrat de prietenul meu :(. Amandoi suntem mai albi decat branza si ne ardem (ca doi raci) la soare. De fiecare data ne ustura destul de rau pielea iar cand ne cojim ramanem cu carne vie (in special pe spate si piept).

 

  Cantitate: 150 ml

  L-am folosit de fiecare data dupa plaja (binenteles dupa dus) in loc de crema hidratanta. Este absorbit destul de repede de piele si nu lasa acea textura grasa pe piele. Are o consistenta usoara, se aplica destul de usor si se poate doza destul de usor cantitatea dorita. Este nevoie de o cantitate mica de produs la fiecare aplicare. Cred ca singurele lucruri care nu imi plac la acest produs sunt: mirosul, orificiul prea mare prin care iese produsul desi el este destul de lichid.

 

  Imi place ambalajul (din plastic) si forma lui. Este destul de practic.

  Hidrateaza destul de bine pielea. L-am folosit si in oras seara dupa o zi lunga de alergat prin canicula si soare.



  Un mare plus are din partea mea deoarece nu ne-a mai usturat pielea atat de rau ca in anii trecuti chiar daca am folosit si reaplicat cu regularitate o crema cu factor de protectie potrivit tipului nostru de piele.

 
    Daca il recomand: Da
    Daca il recumpara: Da

    
                                     Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                    Kisses,
                                                   Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

3 comentarii:

  1. si eu am exact aceleasi probleme...schimb pielea aproape in fiecare vara:)))

    anul acesta am folosit crema cu protectie solara si crema dupa plaja de la anew... si nu am mai avut aceste probleme... a fost chiar bine..:D

    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru recomandare. O sa le incerc vara urmatoare. Eu de cativa ani folosesc Elmiplant vara si nu am probleme :)
      Pupu

      Ștergere
  2. imi place prezentarea pe care ai facut-o. si il ador si il folosesc de vreo 3 veri incoace. prima data l-am folosit cand am facut insolatie :-s de atunci il folosesc incontinuu ptr prevenire. il am si acum si o sa il mai cumpar in continuare :) ehh si cu ocazia asta(ca tot am comentat...) felicitari ptr blog :)

    RăspundețiȘtergere