duminică, 2 septembrie 2012

TAG: Primul/Prima



          Hola,


     Am vazut acest tag acu cateva zile pe blogul Alineiluibrumarel si m-am gandit sa-l preiau deoarece mi-a trezit multe amintiri placute :). Am inceput sa cumpar produse de make up cand am inceput liceul insa nu prea le foloseam zilnic inafara de rimel si dermatograf. Insa abia prin clasa a 11-12 am inceput cu fond de ten, pudra etc etc si sa incerc sa fur cat mai multe tehnici de make up. Cel mai mult am invatat la inceputul facultatii atunci cand am cumparat calculatorul si mi-am facut un abonament la internet pentru acele tutoriale pe Youtube.

     Dar sa revenim la oile noastre :).

  Primul fond de ten: mi-a fost foarte greu sa-l aleg in liceu deoarece nu stiam cum sa aleg nuanta, care e potrivit pentru tenul meu etc etc...o mie de intrebari "complicate" fara raspuns. Dar primul meu fond de ten (si recumparat cativa ani buni), a fost de la Avon, este "Calming Effects".

  Prima pudra: aici e destul de complicat pentru ca nu mai stiu care a fost prima pudra. Dar printre primele a fost "Stay Matte" de la Rimmel care imi place destul de mult :).

  Primul rimel: cu siguranta a fost unul gen Ruby Rose luat de la o taraba din piata impreuna cu prima trusa de farduri. Il foloseam zilnic, uneori il reaplicam pe parcursul zilei.

  Primul tus: a fost de curand, mai exact acu cativa ani de la Ruby Rose. Nu sunt foarte indemanatica cu acest produs asa ca il folosesc destul de rar. Inca incercam sa ne imprietenim. L-am achizitionat de la statia de metrou Unirii insa era destul de uscat.

  Prima paleta de farduri: a fost cu siguranta o paleta de 16 culori Ruby Rose. Inca mi-o mai amintesc, plina de nuante de albastru si verde :).

 Primul ruj: imi e destul de greu sa mi-l amintesc deoarece de obicei daca imi placea nuanta ma autoserveam de la mama sau matusimea. Dar primul meu ruj l-am primit de la mama si mi-a placut enorm de mult nuanta. Era un ruj no name pe care nu prea vroiam sa-l folosesc deoarece nu vroiam sa-l termin pentru ca tocmai acea nuanta se gasea destul de greu.

  Primul gloss: a fost ceva in genul Ruby Rose. Un gloss ieftin de la buticul din piata. Cred ca eram pe la inceputul liceului cand l-am achizitionat. Dar de atunci am mereu unul la indemana.

  Primul balsam de buze: greu de spus. Stiu ca am folosit mult timp crema de galbenele dar cu siguranta am avut balsamuri pentru copii sau Nivea.

  Prima oja: exceptand cele ale mamei si matusii cred ca primul meu lac de unghii a fost...tot prin liceu. Imi placea sa-mi las unghiile sa creasca destul de mult, bine atunci erau destul de tari nu ca acum cand se rup imediat.

  Primul blush: nu folosesc de mult timp acest produs. Cred ca a fost prin facultate si cu siguranta a fost un no name pentru testare.

    Primul dermatograf: cu siguranta un dermatograf de 5 cm din trusa matusimii. Ce mi-a placut la el: era extrem de pigmentat si se demachea destul de greu.

   Primul parfum: l-am primit de la tataia, in generala, era intr-o sticluta frumoasa. Avea un miros placut de flori si fructe.


     Nu taguiesc mai departe. Dar daca vreti puteti prelua acest tag, sunt curioasa care au fost primele voastre produse :).


                                                Kisses,
                               Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)


 

2 comentarii:

  1. :) ce-mi place tag-ul acesta, cred ca l-am citit la toata lumea care l-a facut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place acest tag :). Imi aduce aminte de inceputurile colectiei mele de make up si oje.

      Ștergere