luni, 10 septembrie 2012

Haul: Avon C12 si concediu



                 Hola,

     Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine sanatosi :). Eu m-am intors aseara din saptamana libera de la munca. Timpul trece destul de repede cand esti in concediu :(:(. Nu am plecat din oras, am preferat sa fac un mic tur al muzeelor din Bucuresti. Cel mai mult mi-a placut la Observatorul Astronomic dar pe de o parte mi-ar fi placut sa aibe si cateva planse explicative... Pe terasa Observatorului sunt 3 telescoape si doi ghizi dar cozile sunt "deavalma" si nu sti care unde e. Dar daca sunteti din Bucuresti merita sa mergeti (intrarea e 5 lei de persoana).

   M-a tentat destul de mult sa vad noul "carusel al groazei" (roller coaster indoor) din Afi Palace (Cotroceni). Asa ca mi-am mituit prietenul si am fost putin prin Mall :). In ziua aceea nu m-am simtit prea bine dar in mall am primit doua vesti bune: de la 1 octombrie in Sun Plaza se va deschide al doilea magazin Flormar din Bucuresti (in sfarsit nu va mai trebui sa caut stand Flormar) si s-a deschis primul magazin Lush in Afi :):).

  Dar sa revenim la oile noastre. Nu am achizitionat multe produse deoarece am stat mai mult pe la prietenul meu iar dupa aceea trebuia sa le car pe toate si sa le primb dintr-o parte in alta a orasului :(.

   Vedere de ansamblu:



   Avon C12:



   - gel de dus Senses Serenity
   - tratament leave in cu ulei de argan

  Ceai Fares Aromafruct cu Afine:



  Inca de cand l-am vazut prima data am fost destul de curioasa ce gust are :).

  DM:



   Imi place destul de mult acest set (ce contine dar si ambalajul). Setul contine:



  - crema de corp cu Urea
  - crema de maini cu Urea
  - gel de dus cu Pitaya


                                         Ati incercat aceste produse? Daca da ce parere aveti?

                                                            Kisses,
                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)


4 comentarii:

  1. folosesc si eu tratamentul cu ulei de argan si mi se pare super.. i-am facut review daca vrei sa citesti mai multe :)

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit review-ul inainte sa-l comand :). Sper sa imi placa, sunt destul de curioasa si deabea astept sa-l testez. Pupu

      Ștergere
  2. eu ador ceaiul acela cu afine :)
    ieri n-am vazut setul in dm, l-or fi ascuns de mine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele acestea testez si eu ceaiul.
      Setul l-am luat din al DM iar azi am trecut putin prin cel pe care il vizitez cel mai des si nu avea acest set. L-am luat eu pe ultimul :):).

      Ștergere