marți, 10 mai 2011

L'Oreal Accord Parfait (fond de ten) R3 (beige rose)

    

         Folosesc acest fond de ten de ceva vreme :)...l-am "stors" pana la ultima picatura.

   


       (eu am scos pompita)

 Este disponibil in 15 nuante:

N1 Ivoire
N4 Beige
N5 Sable
N7 Ambre
N8 Café au Lait
R1 Ivoire Rosé
R2 Vanille Rosé
R3 Beige Rosé – foto
R5 Sable Rosé
R7 Ambre Rose
R8 Cappucino Rosé
D1 Ivoire Doré
D3 Beige Doré
D7 Ambre Doré
D8 Cappucino Doré
Nuantele care incep cu D sunt pentru tenurile cu nuante palide de galben, iar cele care incep cu R sunt pentru tenurile rozalii.

 





Cam asa arata nuanta R3 (rose beige)




















   Pret: in jur de 50-55 lei
   Cantitate: 30 ml
   Valabilitate 12 luni de la deschidere
   Pentru tenul mixt/gras
   Ingredients :
Water . Isododecane . Cyclopentasiloxane . Glycerin . Cyclohexasiloxane . PEG-10 Dimethicone . Polymethyl Methacrylate . Butylene Glycol . Dimethicone . Isoeicosane . Disteardimonium Hectorite . Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone . Sodium Chloride . C9-15 Fluoroalcohol Phosphates . Polyglyceryl-4 Isostearate . Hexyl Laurate . Isostearyl Neopentanoate . Diazolidinyl Urea . Methylparaben . Propylparaben . Tocopherol . Panthenol +/- (Titanium Dioxide/CI 77891 . Iron Oxides/CI 77499/CI 77491/CI 77492 . Mica)


   Ce spun ei (scrie pe ambalaj): Fond de ten fondant. Uniformizeaza si perfectioneaza tenul. Se adapteaza perfect culorii si texturii pielii. Acoperire impecabila.

    Ce spun eu: fiind uscat, ca o pudra accentueaza orice rid fin de expresie.Rezista pe piele (dupa cateva ore in zona T se observa ca am tenul mixt spre gras) insa se ia putin in special pe telefon. Nu acopera prea bine semne de la acnee/cicatricele. Are un aspect uscat (recomand o hidratare eficienta). Scoate in evidenta micile riduri (mai ales daca se aplica o cantitate putin mai mare decat este nevoie). Daca iti alegi corect nuanta eviti "efectul de masca" (diferenta dintre nuanta pielii mele si fondul de ten se vede foarte bine si nu se estompeaza in timp). Acoperire: medie. Un plus pentru pompita. Il agit inainte de utilizare.

Insa un mare minus din partea mea (ceea ce ma face sa ma gandesc de doua ori inainte de a cumpara un produs L'oreal) este faptul ca EI INCA MAI TESTEAZA PE ANIMALE. Poate sa fie THE ONE pentru mine insa acest lucru ma face sa caut alt produs de la concurenta.

  Aceasta e parerea mea: NU SUNT DE ACORD CU TESTAREA PE ANIMALE!!! nu vreau sa deschid n discutii si as aprecia daca mi-ati respecta aceasta parere.


                       Kisses,
            Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

5 comentarii:

  1. nu cred ca te-ar contrazice cineva

    RăspundețiȘtergere
  2. aceeasi parere o am si eu despre fondurile de ten l'oreal,cel putin accord parfait si infaillible accentueaza si cel mai mic rid de expresie,aiure,eu raman tot la adoratul meu bourjois healthy mix :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc acest FDT si il ador!! am nuanta R2 Vanille Rosé si imi vine perfect. Stiu ca fac teste pe animale..nu sunt de acord dar nici bani nu am ca incep sa testez fondurile de ten care nu fac teste pe animale...
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu alegerea ta. Si eu spun NU testarii pe animale... Si mai ales cand vorbim de o asemenea companie...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Miu Miu: sunt multi carora nu le pasa de acest lucru...din pacate

    @PreciousBoutique: acesta e singurul pe care l-am incercat de la ei si cred ca si ultimul :) am incercat si Healty Mix (Bourjois) and me like it so much

    @Lav: si mie mi se potriveste aceasta nuanta (R3)...cred ca e singurul lucru care m-ar face sa-l reachizitionez. Sincer poti gasi alte fonduri de ten de la firme concurente care nu fac teste pe animale la aceasi banuti

    @Diana: din pacate acesta este un mare minus pentru o companie atat de mare :(:(

    RăspundețiȘtergere