vineri, 3 iunie 2016

Orea - Crema maini cu merisoare si migdale

      

                  Hola,

       Asa cum am spus in repetate randuri, cu siguranta, voi incepe sa reocolesc orice DM imi iese in cale. Este unul din acele magazine care pur si simplu mi se lipesc produsele de mana iar portofelul incepe sa tremure de fiecare data.

  
 Image and video hosting by TinyPic

  Recunosc nu am cautat produse Orea si in alte magazine. De obicei cand sunt intr-un magazin si vizitez raionul de cosmetice si vad ceva tentant si stiu ca acea "mica" rezerva de acasa este destul de mica, ei bine, atunci achizitionez produsul. Asa s-a intamplat si cu aceasta crema de maini achizitionata din DM.

   Cantitate: 100 ml

   Pret: aprox. 6 lei

  Ingediente:

Image and video hosting by TinyPic

  Ambalajul este confectionat dintr-un plastic destul de gros si maleabil iar capacul se inchide destul de bine indiferent de cate ori il deschid pentru a utiliza/mirosi produsul.
  

  Image and video hosting by TinyPic

  Este o crema de maini usor grasa dar nu e nevoie de o cantitate mare de produs. Are un parfum fin si placut. Intra destul de repede in piele si o hidrateaza pentru o perioada bunicica. Nu lasa acea pelicula grasa pe piele. 

Daca o recomand: Da, merita incercata
Daca o voi recumpara: desi am vazut in magazine cateva creme de amini pe care vreau sa le testez as recumpara acest produs.
Nota: 7.


                           Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                        Kisses,
                                      Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu