joi, 7 aprilie 2016

Noutati Revlon



       Hola,

   Faimosul fond de ten de la Revlon si-a schimbat hainutele si ne-a ascultat cea mai mare dorinta a noasta. Asa ca de iepuras.

  Image and video hosting by TinyPic  (sursa poza: aici )

     Fondul de ten din gama Colorstay este cel mai renumit si cunoscut fond de ten de la Revlon atat in blogosfera cat si pe Youtube. Si chiar isi merita laudele.

   Este disponibil atat pentru tenul gras cat si pentru cel uscat.
     *Combination/Oily adresat tenurilor mixte/grase, cu un finish mat, contine SPF 20, ce va avea capacul fumuriu
    *Normal/Dry adresat tenurilor normale/uscate, cu o formula mai hidratanta, un finish semi mat, contine SPF 15, ce va avea un capac transparent

    Daca ai incercat pana acum acest fond de ten cred ca iti aduci aminte cat de greu a fost la inceput sa dozezi cantitatea ideala. Dar chiar si dupa multe incercari imi era greu sa dozez corect acest produs si mai ales acea neplacuta pata de fond de ten de pe bluza sau pantaloni daca, din greseala dozai mai mult, "curgea" de pe mana.

   Din punctul meu de vedere este unul din cele mai bune fonduri de ten pe care le-am incercat pana acum. Are o acomerire medie spre mare si o multime de nuante din care sigur iti vei gasi nuanta potrivita. Poti obtine si un finish light daca folosesti mai putin produs.

  Sper sa rezist tentatiei de a-l achizitiona in noua hainuta pana nu-l termin pe cel fara pompita.


                                                         Kisses,
                                 Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)
 

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu