miercuri, 13 august 2014

Yves Rocher - Anti Age Global (crema zi pentru ten)



                  Hola,

      Mai devreme v-am aratat crema de noapta din aceasta gama (Anti Age Global) de la Yves Rocher asa ca acum a venit randul cremei de zi :). Sau mai bine spus mini cremei de zi :).

  Image and video hosting by TinyPic 

   Pret: 140 lei

  Gramaj: 50 ml (full size) si 15 ml (mini size)

  Ingrediente: aqua/water, glycerin, coco-caprylate/caprate, methylpropanediol, setaine, stearyl alcohol, squalane, centaurea cyanus flower water, butylene glycol, arachidyl alcohol, dimethicone, butyrospermum parkii (shea) butter, sorbitan stearate, pyrus malus (apple) fruit extract, aphloia theiformis leaf extract, behenyl alcohol, phenoxyethanol, parfum/fragance, arachidyl glucoside, sodium polyacrylate, retnyl palmitate, ethyl linoleate, caesalpinia spinosa gum, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sorbic acid, xanthan gum, tocopheryl acetate, tetrasodium edta, echinacea angustifolia meristem cell culture, maltodextrin, sodium hydroxide, panax ginseng root extract, sodium benzoate, potassium sorbate, silica.  

    Parerea mea:

  Este o crema pentru tenul uscat. Eu o folosesc seara inainte de culcare :) (am tenul mixt). Are un parfum placut dar foarte fin aproape insesizabil. Ambalajul este confectionat dintr-un plastic mai gros de culoare alba. Initial crema a fost sigilata cu o folie de aluminiu. Se aplica destul de usor. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Deoarece am tenul mixt in zonele grase, dimineata, am o pelicula grasa. Lasa pielea catifelata. Nu mi-a provocat alergii sau iritatii. Se aplica destul de usor. Are o consistenta groasa.

  Singurul minus pe care l-am gasit pana acum, aproape am terminat acest produs, este pretul mult prea mare.


                          Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                        Kisses,
                                 Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

2 comentarii:

  1. Nu am incercat dar pare interesanta.Te pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am incercat-o dar nu mi-se potriveste deloc, desi ma inteleg de obicei foarte bine cu cremele de la yves rocher..nu mi se pare ca hidrateaza bine tenul, desi am tenul mixt lasa o pelicula grasa dar nu hraneste pielea si nu este o buna baza de machiaj.

    RăspundețiȘtergere