miercuri, 24 iulie 2013

Revista Unica (august 2013)



         Hola,

   Azi a aparut revista Unica pentru luna august 2013. Deoarece ma tenta DVD'ul lui Carmen Bruma inca de cand a aparut iar in semptembrie nu am mai gasit revista cu dvd'ul am preferat sa plec putin mai devreme la munca ca sa pot achizitiona revista cu insert.

   

   Pret: 20 lei

  Numar pagini revista: 114

  Revista contine urmatoarele inserturi: ghidul cuplului perfect (este mai mult o harta animata, vezi ultima poza de mai sus) si un plic de Doncafe Strong Taste.

   Insa ce m-a tentat cel mai mult a fost DVD'ul cu cartea "3S (sanatoasa, supla, satula) Super silueta in 6 saptamani" a lui Carmen Bruma.
   Cartea: are 104 pagini. Inca nu am avut timp sa citesc cartea, doar m-am uitat putin la retete si diete.
   DVD: ei bine acest mic obiect care ma tenta destul de mult...nu vrea de nici un fel sa "porneasca". Am incercat diferite programele si recomandari de pe internet dar fara rezultatul mult dorit. Am incercat si VLC. Am inteles ca se gaseste si pe youtube exercitiile dar sin moment ce am acest DVD as prefera sa-l pot deschide atunci cand am putin timp liber pentru miscare nu sa pierd timp pe youtube cautand.



                                                               Kisses,
                                                   Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com

2 comentarii:

  1. Nici mie nu mi se deschidea dvd-ul, dar pana la urma a mers de la sine cu dublu click din my computer si click pe fiecare program de exercitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai am reincercat sa deschid dvd-ul dar din pacate nu a vrut indiferent de ce am incercat :(. Pupu

      Ștergere