vineri, 19 august 2011

Testez Gliss Ultimate Repair

     Dis de dimineata am primit vizita curierului de la TNT cu produsele, ambalate frumos, Gliss Ultimate Repair de la Schwarzkopf :):) de pe trender.ro . 


    Luni seara dupa ce am revenit din micul concediu si o zi de munca mi-am verificat mail-ul si am gasit un e-mail de la trender.ro in care am fost informata ca particip la campania: http://www.trender.ro/campanie-gliss-ultimate-repair .

   Gliss Ultimate Repair, o gama noua, care a fost lansata de curand in Romania. Produsele pe care le voi incerca in cadrul campaniei Word Of Mouth Gliss Ultimate Repair sunt:
* 1 Şampon Gliss Ultimate Repair (250 ml)
* 1 Balsam Gliss Ultimate Repair (200 ml)
* 1 Mască tratament Gliss Ultimate Repair (300 ml)





   Am desfacut imediat cutia iar prima impresie despre produse este:
- imi place ambalajul :)
- miros asa de frumos (un parfum discret dar placut)

  Maine cu siguranta le voi incerca :).

  De mica am parul gras cu matreata si mai greu de aranjat care pica destul de des si in cantitati mari :(, l-am avut lung, scurt, mediu, coafiuri mai ne/complicate, ondulat, vopsit o perioada de vreo 2 ani.... am trecut prin multe impreuna. Momentan il am cam pana la umeri si nevopsit :). Nu ma pot mandri cu o podoaba capilara deasa si nici cu un fir de par gros :(:( .

  Acestea fiind spuse, nu pot sa ma declar decat incantata ca am ocazia sa incerc produsele Gliss din gama Ultimate Repair, care dupa cum spune producatorul, contin un complex de cheratina lichida de 3 ori mai concentrat. 
Am mai auzit cat de buna este cheratina lichida si cat de mult bine face parului, asa ca sunt curioasa ce rezultate voi avea si eu. 

   Voi folosi produsele timp de 4 saptamani (18 august – 11 septembrie), tinand cont de modul de utilizare a acestora si imi voi spune parerea pe Facebook, pe blogul personal, forumuri si pe blogul de campanie.

  M-am inscris in aceasta campanie: desi iau vitamine (care ar trebui sa-mi intareasca parul din interior) tot imi pica la fel de rau si pentru un plus de vitalitate. 

   Gama Gliss Ultimate Repair
Gliss Ultimate Repair reprezintă inovaţia anului în repararea părului, lansată de Schwarzkopf. Noua gamă de îngrijire de la Gliss beneficiază de o tehnologie inovatoare de reparare a părului, cu un Complex de Cheratină Lichidă de 3 ori mai concentrat, reparând chiar şi părul foarte deteriorat. Formula inovatoare acţionează atât din interiorul firului de păr, cât şi la suprafaţa acestuia, asigurând mai puţine fire rupte şi mai multă rezistenţă şi strălucire a părului. Noua gamă este compusă din şampon, balsam şi mască-tratament.

   Voi reveni cu un review la fiecare produs in parte dupa ce le voi utiliza de 2-3 ori :). 

       









                                       Kisses,
                             Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. si eu participit. Daca iti place blogul meu poate ma adaugi in blogroll: http://acoffeeaddicttriestoblog.blogspot.com/
    ms mult!

    RăspundețiȘtergere