miercuri, 7 decembrie 2016

Unica si Viva            Hola,

       Imi era dor sa citesc o revista glossy dar vroiam si un insert care sa-l folosesc mai ales seara cand am putin timp liber sa rasfoiesc o carte sau sa citesc un blog. Am ales sa achizitionez revista Viva pentru crema de maini si Unica pentru multimea de brosuri.

      Unica (15 lei) 


     Revista contine o multime de inserturi:

- brosura Nutela cu cateva retete, mini brosura Decoratiuni festive de la Ferrero Roche (12 decorantiuni si sugestii de realizare)


- brosura Help Net si brosura Oriflame (campania 17 valabila intre 06 decembrie si 02 ianuarie)


- brosura LIDL cu produse din gama Deluxe si cateva retele si brosura Douglas, dar si mostra de crema ten Ivatherm anti riduri


Revista contine drept insert rimelul The One 5 in 1 Wonder Lash Mascara in Black de la Oriflame. 


Pe coperta revistei sunt: Adela Popescu si Radu Valcan impreuna cu baietelul lor.  


Viva (10 lei) 


Desi am acasa destule creme de maini mereu uit sa pun una si in geanta sau le daruiesc familiei si prietenilor. Asa s-a intamplat si cu ultimul tub de crema de maini Yves Rocher cu miere care i l-am daurit prietenului meu. 

Plecand la munca am observat revista cu un mini tub ce parea, de la distanta, de crema de maini hidratnata Himalaya Herbals cu ulei de lavanda 50 ml. Binenteles ca nu am stat mult pe ganduri si am achizitionat revista. 

Revista se mai gaseste inpreuna cu un alt insert de la Himalaya Herbals Spuma revigoranta pentru curatarea tenului (50 ml). Pe coperta este Andreea Marin.Ce reviste ati achizitionat luna aceasta? 

Kisses, 

Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu