vineri, 9 august 2013

Dove - Crema de maini Intensive Nourishment



          Hola,

   Orice as face crema de maini e unul dintre produsele pe care le termin cel mai repede (impreuna cu samponul, parfumul si gelurile de dus). Daca as termina la fel de repede si alte produse...ce bine ar fi :).

    Am achizitionat aceasta crema mai mult din curiozitate. Deoarece nu am testat multe produse Dove am zis sa-i dau o sansa.



    Ingrediente: aqua, glycerin, steraric acid, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, glycol stearate, PEG-100 stearate, petrolatum, collagen, amino acids, helianthus annuus hybrid oil, isomerized linoleic acid, lactic acid, potassium lactate, sodium pca, urea, cyclopentasiloxane, gluceryl stearate, stearamide amp, triethanolamine, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, carbomer, cetyl alcohol, disodium edta, parfum, methylparaben, phenoxyethanol, propylparaben, alpha-isomethul ionone, benzyl alcohol, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, hudroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool, CI 77891.

    Cantitate: 75 ml

   Pret: aproximativ 6-7 lei

  Imi place sa o folosesc seara inainte de culcare. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Din puntul meu de vedere este putin cam "apoasa" (imi plac cremele mai grase). Ma asteptam sa aibe o compozitie mai "groasa" ceva in genul unui unt de corp. Lasa pielea hidratata si catifelata. Singurul minus pe care l-am gasit este faptul ca intra putin mai greu in piele si lasa o pelicula grasa pe maini.

  Ambalajul este simplu, alb, din plastic. Capacul se inchide la fel de bine indiferent de cate ori il deschid pe timpul zilei. Contine un parfum fin, deabea se simte, de vara.

 
   Daca o recomand: merita incercata
   Daca o voi recumpara: doar daca nu voi mai gasi crema cu arnica de la Yves Rocher.


                                              Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                 Kisses,
                                                   Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)


Un comentariu:

  1. Nu am folosit niciodata acest produs.
    Eu in general nu prea sunt cu crema de maini.

    RăspundețiȘtergere