luni, 22 aprilie 2013

Haul: Yves Rocher



           Hola,

    Luna acesta am cam lipsit din blogosfera :(. Iar azi va arat un nou Haul. Sper ca totul va reintra in normal si voi putea face reviewuri (deja am o lista destul de lunga).

   Saptamana trecuta am primit ultima comanda de la YR :). Imi doream destul de mult parfumul So Elixir Purple. Asa ca am inceput sa urmaresc toate brosurile si ofertele de pe site pana cand l-am gasit intr-o brosura la 2 parfumuri la pret de 1. Asa ca l-am comandat imediat :). Am mai adaugat cateva prostioare, ca de obicei, pe lista si am asteptat cu nerabdare comanda.

   Vedere de ansamblu:

 


    Ce am comandat: 2 parfumele So Elixir Purle (unul i l-am facut cadou mamei de ziua ei) si samponul. Am mai comandat si 4 geluri de dus din gama Jardin du Monde.

    Drept cadou am primit setul de bijuterii cu "pietricica" mov (am uitat sa fac poza :( ), parfumul Comme un Evidence si o masca de par.






                                                           Ce ai comandat ultima data de la YR?

                                                                               Kisses,
                                                             Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. Si mie imi place So elixir Purple, il am in varianta de 5 ml. Dintre gelurile de dus din poza ta, cel mai fain mi se pare cel de portocale.
    Si eu tot sampon si ceva geluri de dus am comandat ultima data, imi doream vestitul rimel care era oferit la acea comanda.

    RăspundețiȘtergere