vineri, 23 noiembrie 2012

Cien - Provitamin Hair Conditioner



            Hola,

     De ceva timp vroiam sa va vorbesc despre acest balsam de par. Are un pret destul de atragator, nu incarca parul...incetul cu incetul a devenit unul din balsamurile preferate pentru par.

 

   Pret: 5-6 lei

   Cantitate: 300 ml

  Ingrediente: aqua, cetearyl alcohol, glycerin, panthenol, benzoic acid, betaine, cyclopentasiloxane, mel, parfum, prunus amygdalus dulcis oil, cetrimonium chloride, dicaprylyl ether, lauryl alcohol, benzyl salicylate, potassium sorbate, vp/dmapa acrylates copolymer, linalool, sodium hydroxine, citronellol, benzalkonium chloride.

  *Se gaseste numai in reteaua magazinelor LIDL.

  Initial am fost putin cam sceptica. Poate si datorita pretului. Insa dupa cateva utilizari a devenit unul din preferatele mele. Are un parfum placut care ramane pentru putin timp pe par. Nu ofera volum (oricum par mai drept si mai lipit de scalp nu cred ca exista). Dar in schimb lasa parul moale, nu incarca parul si este nevoie de o cantitate mica de produs.

  Ambalajul este simplu specific oricarui balsam de par dar capacul se inchide la fel de bine ca si prima data (da recunosc! am o fixatie cu inchiderea capacului deoarece m-am saturat sa tot pun fiecare produs in pungulita lui, in concedii, si sa stau cu grija sa nu pateze hainele). Sa mai adaug ca ambalajul "contine" si culoarea mea preferata?

  Se aplica/inlatura destul de usor. Nu mi-a provocat alergii sau iritatii. Lasa parul usor de aranjat/coafat. Nu incurca parul din potriva il lasa usor de pieptanat.

    Daca il recomand: DA
    Daca il voi recumpara: DA


                                 Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                   Kisses,
                               Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. De cand ma tin sa ii fac si eu un review.L-am incercat acum 2 luni si la fel ca si tine, am fost cam sceptica in privinta sa.Mai ales cand e la pretul de 5 lei...dar mi-a depasit asteptarile.Eu iubesc toata gama de produse Cien.Gelurile de dus cu ulei de portocale si cel cu patchouli sunt preferatele mele.
    Te pup Mihaela!

    RăspundețiȘtergere