marți, 20 noiembrie 2012

Avon Planet Spa - Sapun negru pentru corp (Turkish Thermal Baths)



       Hola,

  In ultima vreme am cam lipsit din blogosfera deoarece a trebuit sa supraveghez perusul (care mai are putin si distruge tot ce ii iese in cale...acum a descoperit cum poate da jos tablourile) si m-am apucat de curatenia de iarna. Dar si vremea aceasta rece m-a impins mai mult spre o cana de ceai si o carte buna:).

     Dar sa revenim la oile noastre... In ultima vreme am folosit sapunul negru de la Avon. Am fost destul de curioasa inca de cand l-am vazut pentru prima data in brosura iar de cand l-am primit l-am folosit zilnic.

 

  Cantitate: 200 ml

  Pret: 36 lei (dar il puteti gasi si mai ieftin)

  Ingrediente: aqua, stearic acid, glycerin, peg-6, lauric acid, potassiumhydroxide, sodium laureth sulfate, dipropylene glycol, glycol stearate, polyethylene, benzyl alcohol, parfum, sodium methyl cocoyl taurate, cocamidopropyl betaine, glycereth-26, disodium edta, eucalyptus globulus leaf oil, moroccan lava clay, amber extract, olea europaea (olive) fruitextract, potassium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol, citric acid, CI 77491, CI 77.492, CI 77499.

  De ceva timp vreau sa vizitez Turcuia am preferat ca pentru moment sa o aduc putin mai aproape cu acest sapum, masca pentru ten si uleiul pentru baie si corp.


 

  In seara in care l-am primit l-am si testat iar de atunci i-am ramas fidela (cam de 3-4 ori pe saptamana) in special seara: mi-am pregatit cada cu apa un pic mai calda pentru a deschide porii apoi am aplicat sapunul pe tot corpul si am masat usor in timp ce sapunul si-a schimbat culoarea (din negru) in gri putin metalizat. Este recomandat sa stai putin timp cu sapunul pe corp apoi se clateste destul de usor cu apa (prea usor!!!).

  Pro & Cons:

 + ambalajul este usor de folosit (este din plastic) si rezistent
 + este nevoie de o cantitate mica de produs
 + are un parfum fin dulce (nu este puternic)
 + se utilizeaza si inlatura destul de usor
 + sapunul are o consistenta cremoasa cu particule exfoliante fine
 + nu mi-a provocat alergii/iritatii
 + nu pateaza pielea
 - poate pata usor prosopul daca nu este indepartat bine
 + lasa pielea catifelata
 + parfumul se mentine pentru scurt timp pe piele
 + este ideal pentru pielea uscata


   Daca il recomand: DA
   Daca il voi recumpara: DA


                          Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                     Kisses,
                                         Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Un comentariu:

  1. salutare. tocmai am achizitionat unul, dar scrie pe spatele lui "sapun negru pentru fata". E acelasi produs ca al atu, dar varianta cu ambalaj nou, ca tocmai s-a relansat gama. Oare il pot folosi si ptr fata? Toate cele bune :)

    RăspundețiȘtergere