joi, 10 martie 2016

Tarte Yankee Candle



          Hola,

    Tinand cont de vremea urata de afara astazi vreau sa va arat cateva mici "tarte" de la Yankee Candle. Le-am folosit toata iarna si cu siguranta o sa le folosesc si in aceste zile ploioase de primavara.

   Image and video hosting by TinyPic

   Momentan am urmatoarele tarte: Cinnamon Stick, White Gardenia, Salted Caramel si Vanilla Chai.

  Cum le folosesc: rup putina ceara din tarta si o pun in dispozitivul pentru uleiuri aromatice (acel suport ceramic) iar in partea inferioara pun o lumanare aprinsa neparfumata.

  As vrea sa achizitionez suportul electric pentru a nu mai avea grija de lumanare. Sau aparatul electric.

   Tartele le achizitionez din Sun Plaza (la etaj este o librarie, daca nu ma insel Librarium). Pe langa aceste tarte mai putem achizitiona si minilumanari dar si lumanarile parfumate mari. Sau le puteti comanda de aici.

  Pret: aprox. 10 lei tarta

  Cantitate: 22 gr 

  Le prefer in locul betisoarelor parfumate care pur si simplu ma inneaca/sufoca.

  Nu am o preferata anume. As prefera sa mai incerc cateva...de fapt cam pe toate.
Este suficienta o mica bucata din tarta pentru a parfuma ore bune camera. Le depozitez intr-o punguta de plastic bine inchisa la gura intr-un sertar. Ei bine, acel sertar nu miroase de la parfumuri sau alte chestii placut mirositoare ci miroase de la aceste tarte.

   Pana acum nu am gasit nici un minus pentru aceste tarte parfumate.
 Daca le recomand: DA
 Daca le voi recumpara: cu siguranta DA


                                   Ati testat aceste tarte? Care e preferata voastra?

                                                                 Kisses,
                                                     Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

miercuri, 9 martie 2016

Iseree - Dischete umede demachiante cu extract de jojoba



       Hola,

   Asa cum v-am promis ieri revin cu un scurt review pentru dischetele umede exfoliante.
Acestea sunt preferatele mele deoarece seara economisesc timp facand doua lucruri importante pentru tenul meu in acelasi timp: demachiere si exfoliere.

  Image and video hosting by TinyPic

     Acest produs este disponibil doar in magazinele LIDL. Iseree este o marca proprie LIDL. Din pacate de cand cunosc acest lant de magazine am gasit acest produs doar de 2-3 ori. Mare pacat LIDL.

    Dupa ce am desfacut cutia si am vrut sa testez o discheta demachianta am observat ca acele particule exfoliante sunt numai pe o parte a dischetei. Din punctul meu de vedere este mai mult decat perfect deoarece cand ma demachiez folosesc, oricum, doua dischete demachiante. Partea exfolianta o folosesc pentru ten si gat iar partea neexfolianta pentru ochi.

   Image and video hosting by TinyPic

Cantitate: 30 bucati

Image and video hosting by TinyPic   
     
   Pret: aprox. 10 lei

   Ingrediente:

 Image and video hosting by TinyPic

    Ce spun ei: "Utilizare: de 3 ori pe saptamana. Evitati contactul cu ochii si cu buzele. In caz de acnee nu folositi dischetele exfroliante Iseree. Compozitie: 60% bumbac, 25% microfibra din poliester, 15% poliester." (sursa: ambalaj)

   Pro&Cons:

 + ambalajul este confectionat din plastic, sub forma clasica a unei cutii pentru crema de ten
 + la prima desfacere a capacului au o folie de aluminiu protectoare
 + capacul se inchide foarte bine indiferent de cate ori deschidem ambalajul
 + pe o parte contin particule exfoliante iar pe cealalta parte nu
 + exfolieaza bine tenul
 + inlatura machiajul
 + partea fara particule exfoliante este delicata cu ochii
 + nu mi-a provocat alergii sau iritatii
 + dischetele sunt destul de rezistente
 + sunt destul de bine imbibate cu demachiant

  Am numai cuvinte de lauda pentru acest produs. Insa am si doua minusuri: mi-ar fi placut sa gasesc mai des acest produs in magazinele LIDL si ca particulele exfoliante sa fie putin mai delicate cu tenul.

  Daca le recomand: DA
  Daca le voi recumpara: DA (numai sa le mai regasesc in LIDL)


                             Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                       Kisses,
                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

marți, 8 martie 2016

Iseree - Dischete demachiante umede cu extract de aloe vera



           Hola,

     Iseree este marca proprie LIDL.
  De mult timp vroiam sa va arat aceste dischete demachiante care contin solutia demachianta. Mi se par absolut ideale pentru concedii. Mai ales atunci cand mijlocul de transport este avionul.Nu mai e nevoie sa punem intr-o cutiuta demachiantul sau sa inghesuim servetelele umede demachiante.

   Initial am fost putin sceptica si am ezitat sa le cumpar. Insa am citit destul de multe review-uri pozitive si am zis sa le dau o sansa. Am ezitat datorita faptului: dischete demachiante care contin deja demachiantul... Am crezut ca nu vor inlatura nici macar BB Cream'ul de pe ten.

   Image and video hosting by TinyPic


     Pret: aprox. 10 lei

     Cantitate: 40 de dischete impregnate cu demachiant

     Ingrediente:  aqua, cetearyl isononanoate, ceteareth-20, cetearyl alcohol, aloe barbadensis leaf joice, glycerin, glyceryl stearate, phenoxyethanol, parfum, coceth-7, PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, PEG-40 dehydroacetic acid, sodium hydroxide, ethylhexxylglycerin, polyaminopropyl biguanide, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate,  sodium sulfite.

  Image and video hosting by TinyPic

   Ce spun ei: "Testate dermatologic si oftalmologic, PH neutru, fara  alcool. Compozitie: 60% bumbac, 25% microfibra din poliester, 15% poliester." (sursa: ambalaj)

   In aceasta gama se pot gasi patru variante: cu aloe vera (40 buc), exfoliante cu jojoba (30 buc), rodie (40 buc) si miere+migdale (40 buc).

  Le-am incercat pe toate cele patru variante dar din pacate nu mai ambalajele. Nu stiu cum de au rezistat doua (varianta cu aloe vera si cele exfoliante). Pentru cele exfoliante o sa va vorbesc zilele acestea mai detaliat.

  Initial ma asteptam ca discheta sa fie subtire si sa nu fie impregnadata cu prea mult demachiant. Cand le-am testat prima data aveam si un demachiant crema langa mine pentru orice varianta. Dar am fost placut surprinsa. Dischetele sunt ok, nu se rup si contin destul demachiant.

  Deoarece nu stiam pentru cat timp o sa fie disponibile in magazinele LIDL am preferat sa achizitionez toate cele patru variante odata. Initial am crezut ca pana o sa termin prima "cutie" celelalte o sa se usuce. Ei bine nu a fost asa. Sunt imbibate destul de bine cu demachiant.

   Nu mi-au iritat tenul. Nu usuca tenul. Demacheaza ok. Sunt delicate cu ochii. Au un parfum placut, fin. Ambalajul, cutia, este confectionata din plastic. Initial cand le deschidem pentru prima data au acea folie de aluminiu, cred, care e prezenta si la majoritatea cremelor pentru ten.

  Din pacate aceste dischete demachiante le putem gasi in magazinele LIDL doar in anumite saptamani. Pana acum le-am gasit doar de trei ori pe decursul a mai multor ani. Pacat ca nu le gasim mai des sau sa faca parte din gama permanenta.

   Cand le gasiti in LIDL merita sa achizitionati chiar si o singura varianta doar pentru a le incerca.


                                     Ati testat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                Kisses,
                                                Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)
  

luni, 7 martie 2016

Haul: DM



             Hola,

     Da, inca un haul. Initial nu planuiam sa cumpar ceva din DM dar am gasit ceva ce pana acum am gasit doar testerele. Desi m-am uitat dupa aceste produse prin toate DM'urile care mi-au iesit in cale si de care stiam. Acum sper ca o vreme o sa fiu cuminte si voi achizitiona doar necesitatile :).

  Vedere de ansamblu:

  Image and video hosting by TinyPic

    Balsamurile de buze sunt 3 lei fiecare, rimelul 20 lei, creionul de buze 6-7 lei, rujul/creion buze 13-14 lei.

   Initial am intrat dupa o anumita nuanta a rujului Alverde (marca proprie DM), fara nici o speranta ca o voi gasi. Dar spre marea mea bucurie deabea primisera marfa.

   Image and video hosting by TinyPic

    Spre marea mea dezamagire ambalajul de la primul ruj s-a blocat inca de la prima utilizare :(. De aceea in poza e destul de murdar. Doar am desfacut capacul pentru a-l folosi. Atat am reusit sa "ridic" din ruj in afara ambalajului ca a si ramas intepenit. Chiar vroiam, si am achizitionat special aceasta nuanta, sa pun rujul in portfardul din geanta.

   Am achizitionat:

  - Lasting Shiny lip colour in nuanta 002 Plum Twist de la Miss Sporty (ruj/creion buze)
  - Miss Sporty creion buze in nuanta 012 Wine
  - rujuri Alverde in nuantele: 62 Cranberry, 61 Dark Plum, 63 Fucchsia si 53 Cherry.

  Un mic swach:

Image and video hosting by TinyPic

   La prima testare rujurile sunt destul de cremoase.

 Initial vroiam sa achizitionez doar un ruj Alverde (nuanta 53 Cherry si cele doua creioane pentru buze Miss Sporty). Cu siguranta pentru o vreme, sper ca lunga, voi evita acest magazin al tentatiilor.

   Voi reveni cat de curand posibil cu un review pentru fiecare produs in parte. 


                                                                   Kisses,
                                          Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

vineri, 4 martie 2016

Din revistele lunii....Martie 2016



              Hola,

     De mult nu am mai achizitionat o revista glossy. Imi era putin dor sa rasfoiesc una, dar pana acum nu m-a atras nici un insert. Deoarece am o lista destul de lunga de carti pe care vreau sa le citesc am rezistat tentatiei de a achizitiona chiar si o singura revista glossy fara inserturi.

    De mult timp am vrut sa testez samponul uscat de la Batiste dar din n motive nu am reusit sa-l achizitionez. Imediat ce am aflat ce e insevat la revista Glamour varianta travel size am achizitonat revista.

   Glamour (13 lei cu insert)

 Image and video hosting by TinyPic

  Drept cadou are:

  Image and video hosting by TinyPic

      Varianta mini pentru calatorii a samponului uscat Batiste XXL Volume (30 gr) si o paleta de 4 farduri.

    In interiorul revistei am gasit urmatoarele mostre:

   Image and video hosting by TinyPic

    Sampon Nivea Repair and Targeted Hair, Vichy Liftactive supreme, ruj Avon  True Colour Perfectly Matte in nuanta Adoring Love.


      Elle (13 lei cu insert)

  

  Image and video hosting by TinyPic

   Drept cadou are o minimostra Clarins Multi Active Jour
  

   Image and video hosting by TinyPic

    In interiorul revistei am gasit urmatoarele mostre:

 Image and video hosting by TinyPic

    Sampon Nivea Repair and Targeted Hair, Vichy Liftactive supreme, voucer cadou PilatesFit (este in poza cu minicadoul) si doua mostre de parfum: Thierry Mugler "Alien" si The 1st Tasty Iris de la Lancome si Surprise Gift de la Douglas (25 lei reducere pentru cumparaturi de minim 200 lei din magazilele Douglas).


       Voi reveni cu un review pentru samponul uscat si mostra de ruj cat de curand posibil.


                    Ce reviste ati achizitionat luna aceasta? Simple sau cu insert?

                                                      Kisses,
                                     Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

Haul: Yves Rocher



              Hola,

      Da recunosc, la inceputul saptamanii v-am aratat un alt haul de la YR. Pentru a ma disculpa acesta comanda am dat-o pe la sfarsitul anului trecut. Mai exact in nomienbrie.

    Am plasat aceasta comanda mai mult pentru crema de maini.

   Vedere de ansamblu:

  Image and video hosting by TinyPic

   Ce am comandat: doua sampoane impotriva caderii parului, doua creme de maini cu arnica, o baza pentru manechiura, o oja in nuanta Pepene sidefat, ruj creion stralucitor in nuanta Roz deschis, fard lichid pentru obraz si un demachiant.

  M-a tentat foarte mult acest creion ruj si mi-ar fi placut sa le gasesc si in magazinele fizice YR pentru a putea alege si alte nuante. Chiar as fi preferat sa pot vedea cateva nuante "in realitate" inainte de a le comanda.

   Drept cadou pentru aceasata comanda am primit:




Image and video hosting by TinyPic 

    Parfumul si crema de corp din gama Quelques Notes d'Amour.

   Voi reveni cat de curand posibil cu cate un review pentru fiecare produs in parte.



                                        Ce ati comandat ultima data de la YR?

                                                        Kisses,
                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)
   

miercuri, 2 martie 2016

Douglas Beauty Box pentru luna Martie


            Hola,

      Cred ca deja sti ca unul din magazinele mele preferate de cateva luni ne incanta cu cate o Beauty Box, cum imi place sa-i spun, pe luna. Ei bine, zilele trecute a aparut cutiuta pentru luna martie :). Aceasta este in cantitati limitate.

  

  Image and video hosting by TinyPic

   In ultima vreme le-am gasit in magazine pana aproape de sfarsitul lunii, insa te rog sa nu te bazezi pe acest lucru. M-au tentat mereu si de cateva ori am fost pe punctul de a le achizitiona. Dar cu siguranta anul acesta voi achizitiona cel putin una.

  In cutiuta de luna asta gasim:

  2 produse in marime originala: Stenders balsam pentru buze 4,8 gr
                                                     Toni Gard Woman Eau de Toilette 15 ml

  4 miniaturi de lus: Biotherm Blue Therapy Serum 7 ml
                                Biotherm Blue Therapy crema de noapte 5 ml
                                Collistar capsula anticelulitica
                                Kardashian Beauty Ulei pt Par 15 ml

 Vouchere valorice: voucher 10 lei pentru achizitionarea de produse Stenders in valoare de minim
                                           90  lei
                                voucher 10 lei pentru achizitionarea de produse Kardashian Beauty in valoare
                                            de minim 59 lei
                                 voucher 30 lei pentru achizitionarea de produse ingrijire corp Collistar
                                 voucher 30 lei pentru achizitonarea de produse Biotherm in valoare de
                                              minim 150 lei


      Aceste vouchere valorice le putem volosi pana la finalul acestei luni. Mai exact pana pe data de 31 martie. Dar aceasta oferta nu este cumulabila cu alte oferte promotionale.

    Aceasta cutiuta are un pret special pentru clientii Douglas posesori de card de fidelitate: 69 lei.
 Pretul intreg al cutiei este de: 89 lei.


     Ai achizitionat pana acum o/mai multe Beauty Box Douglas?
     Daca da ce parere ai?



                                                                           Kisses,
                                                    Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

marți, 1 martie 2016

Bine ai venit primavara!



         Hola,

   Sper ca o sa avem parte de o primavara fara prea multe ploi si plina de razele soarelui.

  Image and video hosting by TinyPic (sursa: aici)

  Tot aici puteti descoperi cateava legende despre martisoarele frumoase cu snur alb si rosu pe care sper ca le veti primi pe parcursul acestei zile.

                   
                                                                   Kisses,
                                                 Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com