vineri, 16 august 2013

Haul: Avon, Oriflame si Yves Rocher



             Hola,

      Orice as face nu pot sta deoparte de anumite tentatii. Printre ele se numara si Yves Rocher. Orice as face gasesc cate un magazin cu noi tentatii sau in cutia de scrisori o brosura cu cateva produse tentate.




   Am dat comanda in mod special pentru oje dar din pacate nu mai erau pe stoc cea turcoaz (care mi-a placut foarte mult in brosura) si cea verde (culoarea mea preferata). Ma tenta si parfumelul cu gelul de dus dar binenteles ca am uitat sa o pun bine (adica departe de ciocurile perusulor mei) si au "avut activitate" la ciugulit plicul si continutul unde erau tentatiile mele.

 Pe langa comanda am primit urmatoarele produse:




        De la Avon...aceasta e comanda din doua brosuri (C10 si C 11):



    Gelul de dus, gloss'ul si crema pentru ten le-am facut cadou unei prietene de ziua ei. Acum imi pare rau ca nu am comandat si colierul din setul cu cercei.

    De la Oriflame...aici am fost cuminte. Comanda este din penultima/antepenultima brosura. Din ultima brosura ma tentau destul de rau crema si masca cu pepene rosu insa am rezistat tentatiei.




        Momentan astept o comanda de la Farmec (colectia de oje pentru aceasta vara) si vreau sa trec pe la DM.



                                                       Kisses,
                                         Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)

vineri, 9 august 2013

Dove - Crema de maini Intensive Nourishment



          Hola,

   Orice as face crema de maini e unul dintre produsele pe care le termin cel mai repede (impreuna cu samponul, parfumul si gelurile de dus). Daca as termina la fel de repede si alte produse...ce bine ar fi :).

    Am achizitionat aceasta crema mai mult din curiozitate. Deoarece nu am testat multe produse Dove am zis sa-i dau o sansa.



    Ingrediente: aqua, glycerin, steraric acid, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, glycol stearate, PEG-100 stearate, petrolatum, collagen, amino acids, helianthus annuus hybrid oil, isomerized linoleic acid, lactic acid, potassium lactate, sodium pca, urea, cyclopentasiloxane, gluceryl stearate, stearamide amp, triethanolamine, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, carbomer, cetyl alcohol, disodium edta, parfum, methylparaben, phenoxyethanol, propylparaben, alpha-isomethul ionone, benzyl alcohol, butylphenyl methylpropional, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, hudroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool, CI 77891.

    Cantitate: 75 ml

   Pret: aproximativ 6-7 lei

  Imi place sa o folosesc seara inainte de culcare. Este nevoie de o cantitate mica de produs. Din puntul meu de vedere este putin cam "apoasa" (imi plac cremele mai grase). Ma asteptam sa aibe o compozitie mai "groasa" ceva in genul unui unt de corp. Lasa pielea hidratata si catifelata. Singurul minus pe care l-am gasit este faptul ca intra putin mai greu in piele si lasa o pelicula grasa pe maini.

  Ambalajul este simplu, alb, din plastic. Capacul se inchide la fel de bine indiferent de cate ori il deschid pe timpul zilei. Contine un parfum fin, deabea se simte, de vara.

 
   Daca o recomand: merita incercata
   Daca o voi recumpara: doar daca nu voi mai gasi crema cu arnica de la Yves Rocher.


                                              Ati incercat acest produs? Daca da ce parere aveti?

                                                                 Kisses,
                                                   Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)


joi, 8 august 2013

Din revistele lunii...August 2013


           Hola,

    Incep postarea prin a-mi cere scuze ca am lipsit atat de mult timp din blogosfera dar am doua "scuze": la inceputul lunii trecute am avut un deces in familie si mi-a fost destul de rau de la caldura. Nu imi place tot ce e peste 28 de grade. Daca aveti sfaturi anti caldura eu le accept cu bratele deschise :).

   Pentru luna aceasta am achizitionat cateva reviste (pe una dintre ele am prezentat-o in postarea anterioara) dar sa va arat ce am mai achizitionat:

    Joy ( 10 lei) cu lip gloss Essence Marble Mania

 

    Pana acum am incercat un singur lip gloss iar singurul minus (destul de mare) este aplicatorul.

     Femeia (9 lei) cu masca pentru ten Yves Rocher



    Ma tenteaza revista si cu celelalte produse YR insa cred ca voi fi cuminte si nu le voi achizitiona.
Am testat masca film Purete Vegetale si o recomand cu bratele deschise.


                                                                Kisses,
                                                  Mihaela (mihaela.sunshine@yahoo.com)